עוגת שוקולד מהירה
מתכון מהיר לעוגת שוקולד עם אגוזים. עד שהתנור מתחמם ? העוגה כבר מוכנה לאפייה
המרכיבים לתבנית בקוטר 24 ס"מ, משומנת:
150 גרם שוקולד מריר, שבור לקוביות
150 גרם חמאה, חתוכה לקוביות
1 כוס (200 גרם) סוכר
3 ביצים
1 כוס (140 גרם) קמח תופח, מנופה
1 כוס (100 גרם) אגוזי מלך, קצוצים
1 כוס (160 גרם) שוקולד צ'יפס
אופן הכנה:
מחממים תנור לחום בינוני (180 מעלות).
ממיסים בסיר כפול על אדים את השוקולד עם החמאה והסוכר.
מסירים מהאש, מוסיפים לסיר את הביצים אחת אחת וטורפים אחרי כל הוספה.
מוסיפים את הקמח, האגוזים והשוקולד צ'יפס ומערבבים לתערובת אחידה.
יוצקים את התערובת לתבנית ואופים כ-40 דקות, עד שקיסם עץ הננעץ במרכז העוגה יוצא עם מעט פירורים לחים.
מצננים על רשת.
מתוך ספר "עוגות בחושות" של בני סיידא, הוצאת "מודן"





React to WordPress