רואת חשבון
שינויים רבים עוברים על מקצוע ראיית החשבון: תקינת ה- IFRS הנכנסת, המשבר הכלכלי העולמי והגלובליזציה שהביאו לזינוק בדרישה ליועצי מס בכלל ויועצים בינלאומיים בפרט, הדרישה הגוברת והולכת להכשרה כפולה בנושאים פיננסיים ונושאים משפטיים, כל אלו פותחים בפני העוסקים במקצוע ראיית החשבון אפשרויות חדשות ופותחות הזדמנות פז בפני נשים להצטרף לגל זה ולתפוס עמדות מפתח כמובילות בתחום.
רו"ח ועו"ד אבי פרידמן (מנכ"ל לשכת רו"ח בישראל) אומר כי היום לומדים כ- 300 רואי חשבון במסלולים המאפשרים להוציא רישיון עריכת דין וכי מגמה זו צפויה להמשיך ולגדול. החזקת תואר כפול ורישיונות כפולים ? רישיון לעריכת דין במקביל לרישיון כרואה חשבון, מאפשרת לבעל הרישיונות לבחור את התחום בו יעסוק. במקביל, במשרדי ראיית החשבון הגדולים בארץ ועולם מתחילה להסתמן העדפה לגיוס יועצי מס בינלאומיים המחזיקים ברישיון כפול כזה. כיוון שיותר גברים בעלי רישיון כפול בוחרים לעסוק בתחום עריכת דין הן בגלל יוקרת המקצוע והן בגלל היכולת להרוויח לא רק על פי שעת עבודה אלא גם על פי אחוזים מההצלחות, תחומי ראיית החשבון הדורשים רישיון כפול כזה נשארים פתוחים יותר בפני נשים המעוניינות להשתלב במקצוע ריווחי בעל אפשרויות קידום מרובות.
חבלי לידה, תרתי משמע
גם היום, כמו בעבר, נשים עדיין ניצבות בפני קשיים ואתגרים רבים בדרך לקידום. לפני נתוני החברה הכלכלית בן אנד ברדרגייסט, רק 25% מרואי החשבון בארץ בחברות הגדולות הן נשים. אולם מצב זה עשוי להשתנות בעקבות השינויים האחרונים בכלכלה העולמית ובהזדמנויות שהיא מביאה איתה למקצוע ראיית החשבון. כמו בעבר, נשים הן אלו הנתפסות כאחראיות בלעדיות על גידול הילדים ועל ניהול משק הבית. התפיסה הרווחת היא כי אשה לאחר לדת ילדיה הופכת מחויבת וכשירה פחות לעסוק במקצוע דורשני כראיית חשבון. למרות התפיסות הללו, מסתבר כי נשים טובות בדיוק כמו הגברים, ומחויבות לא פחות מהם, בפיתוח קריירה משגשגת בתחום ראיית החשבון. כאשר לאשה ישנה התמיכה הנדרשת או באמצעות בן זוג תומך, תמיכה מהמשפחה המורחבת או עזרה בשכר, יכולותיהן של הנשים אינן נופלות מאלו של הגברים, ותרומתן הייחודית היא בלהביא גישה רעננה וחדשנית אל ההתמודדות עם אתגרים פיננסיים ומשפטיים מורכבים.
אתגר אחר בפניו ניצבות נשים בתחומי פיתוח קריירה משגשגת הוא אתגר הפיתוח קשרים חברתיים-עיסקיים שהם חיוניים לעולם העסקים ועומדים בבסיס להזדמנויות קידום רבות. כיוון ומרבית התופסים בעמדות בכירות כוללת עדיין רב גברי, גם בחירת אופני ההתרועעות הם לעתים גבריים. אם בחו"ל מדובר על הזמנה למשחק גולף, בארץ ההזמנה יכולה להיות לערב נוסטלגיה הנוגע לשירות הצבאי המשותף. חוקי ההטרדה המינית לעתים אף הם עומדים בדרכם של הנשים בפיתוח קשרים חברתיים-עיסקיים בלתי אמצעיים, כיוון שבמקרים רבים גברים, והנשים עצמן, יהיו זהירים ומרוחקים יותר בכל הנוגע לבילוי שאינו במסגרת העבודה. קשרים חברתיים בין עמיתים חשובים לא רק כהזדמנויות קידום הקריירה אלא אף כהזדמנויות ללימוד ולהדרכה צמודה. כיום, יותר ויותר חברות מודעות לקשיים אלו ומפעילות תוכניות הדרכה אישית ומנטורים המותאמות לנשים, ונשים אשר מתחילות לתפוס תפקידי ניהול בכירים פועלות בעצמן כמדריכות ומנטוריות לרואות חשבון צעירות המצטרפות לחברות השונות.
ככל שיתרבו ההזדמנויות לפתח קשרים חברתיים-עיסקיים, כך יתרבו אפשרויות הנשים לזכות לקידומם והדרכה צמודה בתחום ראיית החשבון. השינוי המתחולל כיום בתחום ראיית החשבון פותח אף הוא מסלולי קידום חדשים בהם נשים יוכלו לבלוט, להצטיין, ובכך אף להשפיע על הדור הבא של הנשים שיצטרפו לתחום.





React to WordPress