מיכל מוזס מגישה שייק קרמי, שמכינים תוך חמש דקות מפירות יער אמיתיים; אבל אם אין טריים אפשר גם מהקפאה. שתו לרוויה.

 

עוד ב-Onlife:

 

החומרים ל-4 מנות קטנות

250 גרם פטל (או אוכמניות או שילוב של השניים)

1 מיכל (200 מ”ל) יוגורט

120 מ”ל (1/2 כוס) חלב

1 כפית תמצית וניל

קליפה מגוררת מ-1/2 לימון (לא חובה)

2 כפות דבש או סילאן או סירופ מייפל או סוכר

1 כוס קוביות קרח

טוחנים את כל החומרים בבלנדר למשקה אוורירי ומגישים מייד בכוסות קטנות.

 

גיוונים:

• בעונה מומלץ להוסיף בננה למשקה.

• במקום חלב משתמשים בחלב סויה או בחלב אורז.

• במקום פירות יער משתמשים באותה כמות של קוביות מנגו.

 

המתכון לקוח מתוך גליון אוגוסט 2011 של "על השולחן".

להזמנת מנוי למגזין חייגו 03-6488898 או לחצו כאן