כיצד מכינים שולחן קונספט מתוק לפורים?
פטי גאטו, חברה להפקת מסיבות קונספט מתוקות, מסבירה איך כל אחד יכול ליצור את השולחן הכי מתוק והכי בסטייל בסביבה
כיצד מכינים שולחן קונספט מתוק לפורים? פטי גאטו, חברה להפקת מסיבות קונספט מתוקות ? שילוב של קונדיטוריה, ממתקאות, עיצוב גראפי וסטיילינג - מסבירה כיצד יוצרים את השולחן הכי יפה והכי טעים בסביבה:
- בוחרים קונספט שהוא בעצם הנושא סביבו השולחן יעוצב. מתוך הנושא של פורים אפשר לבחור קונספטים שונים למשל ליצנות, הגרלות, משתה אלף לילה ולילה, קרנבל, קרקרס לוליינות וכד'. אנחנו בחרנו את קרנבל המסכות של ונציה כמקור השראה.
- בוחרים את הצבעים המובילים לשולחן. אנחנו בחרנו בסגול, מעט ירוק ושחור כדי לתת אפקט דרמטי ואפלולי.
צלם: עודד מרום
צלם: עודד מרום
- בוחרים הדפס/ דוגמא שיחזרו על עצמם כדי יצור קונספט. בחרנו טאפט איטלקי שמופיע ברקע ובהמשך גם על חבקי הצנצנות, על העוגיות ועל הדגלונים.
צלם: עודד מרום
- מוסיפים אביזרי סטיילינג שמתאימים לקונספט אנחנו בחרנו כמו מסכות, נוצות, קטיפה שחורה שמזכירה את התאטראות וגלימות.
צלם: עודד מרום
- בוחרים תפריט שקשור לקונספט. אנחנו בחרנו בתפריט שבו קינוחי חג מסורתיים לצד קינוחים בעלי מרקם וטעם שונים שאינם שייכים לחג. הכנו אזני המן במלית פרג ותפוחים, אזני המן במלית תמרים, אגוזים ומי ורדים ואזני המן מבצק פריך שוקוד במילוי חלבה. לצד אזני ההמן הכנו צנצנות עם טרייפל של מוס פסיפלורה, קרם לימון ומעל סלט פירות טריים, צנצנות עם מוס שוקולד ג'יאנדויה, עוגיות חמאה מעוטרות במסכות בצבעי הקונספט, פאדג' בראוניז שארזנו בשקיקים מנייר משי סגול, נשיקות מרנג סגלגלות, וקאפקייקס קטיפה אדומה עם זיגוג גנאש שוקולד בלגי.
צלם: עודד מרום
לאתר של פטי גאטו
לעמוד הפייסבוק של פטי גאטו





React to WordPress