מתכון:עוגת גבינה עם מוס פיסטוק ודובדבנים
לקראת חג השבועות רשת קפה גרג מציעה מתכון לעוגת גבינה מסקרפונה עם מוס פיסטוק ודובדבני אמרנה
רכיבים:
900 גר מסקרפונה
1200 גר שמנת מתוקה
310 גר חלמון
260 גר סוכר
10 גר גלטין+ 40 גר מים
מקל וניל
120 גר מחית פיסטוק
30 גר ברנדי
10 גר אמרטו
אופן ההכנה:
מקציפים שמנת מתוקה להקצפה רכה, מוסיפים מסקרפונה ומקפלים בעדינות עד למסה חלקה.
מקציפים חלמון סוכר ווניל עד לקבלת מסה תפוחה ובהירה, מוסיפים אמרטו וברנדי ומקפלים
עם התערובת של השמנת.
ממיסים גלטין ומוסיפים למסה.
מחלקים את המסה לשני חצאים. לחצי אחד מוסיפים את מחית הפיסטוק ומערבבים בעדינות. למחצית השנייה מוסיפים 200 גר דובדבני אמרנה.
מזלפים בכוס את המסה עם הדובדבנים למחצית הכוס
ומעל מזלפים את מחית הפיסטוק
משהים במקרר כ 6 שעות.





React to WordPress