מתכון לרביולי בטטה ברוטב שמנת בטטה נוטה
חברת שטראוס מציעה מתכון לרביולי בטטה מנחם ומעולה שמתאים לכל עונות השנה, אבל הכי כיף לאכול אותו בחג שבועות
רביולי בטטה ברוטב בטטה נוטה
חומרים:
1 שקית רביולי בטטה של שטראוס
1 בטטה קלופה וחתוכה לקוביות בגודל בינוני
100 גרם חמאה מחולקת ל-2 (50+50 גרם חמאה)
2 כפות סוכר
חצי כוס (75 מ”ל) יין לבן
חצי כוס (75 מ”ל) שמנת מתוקה
אגוז מוסקט מגורר
מלח
פלפל שחור גרוס
חופן עלי בזיליקום טרי קצוצים
אופן ההכנה:
• אופים בתנור שחומם ל-180 מעלות את קוביות הבטטה עם 50 גר' מהחמאה, מלח ופלפל עד שהן רכות
• מחממים כדקה במחבת כבדה את 50 גר' החמאה הנוספת, מוסיפים את הבטטות הרכות ומקורמלים אותן בעדינות
• מוסיפים את היין הלבן, מבשלים עד לכמעט צמצום מלא של הנוזלים במחבת
• מוסיפים את השמנת המתוקה ומבשלים עד לקבלת הסמיכות הרצויה ומתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט
• מוסיפים למחבת את הרביולי ישירות מהשקית ומערבבים בעדינות, מוספים את עלי הבזיליקום
• ומגישים חם





React to WordPress