פעמים רבות הסנדלר הולך יחף ובמקרה שלנו – הטבח עובד רעב. ככה זה כשמבשלים כל היום ואין לך רגע להכין משהו נחמד והגון לעצמך.

 

לכן, ישנה מנה שהולכת איתי ממטבח למטבח, זריזה, זמינה בריאה ובהחלט מפנקת ונותנת מענה - לביבות גבינה.

 

ליד הלביבות הללו, אפשר להגיש טחינה, חמוצים, חריפים, גבינות ומכל הבא ליד והמקרר.

 

 

 

מתכון ללביבות גבינה:

 

1. כף גבינה לבנה (לא משנה מאיזו עדה)

1. כף קמח או קמח חיטה מלא

1. ביצה

2. כפות של עשבי תבלין טריים קצוצים (בצל ירוק, פטרוזיליה, כוסברה, נענע, טימין וכו')

2. כפות (אפשר יותר ואפשר פחות) של גבינות מסוג פטה, צפתית וכל גבינה חצי קשה בעלת טעם מעודן.

שמן זית לטיגון

 

מערבבים את כל החומרים, מחממים מחבת.

מזלפים שמן זית במחבת ומחממים, יוצרים לביבה בכמות של כף לערך ומטגנים משני הצדדים.

 

לכל מתכוני שבועות באון לייף - לחצו כאן