קינוח מיוחד לשבועות: סורבה בננה ותותים
חגיגת מתכוני שבועות באון לייף נמשכת, והפעם - מתכון לקינוח בריא שיסיים כל ארוחה עם טעם מתוק אבל ללא גלוטן, מוצרי חלב,סוכר או ביצים
חומרים :
שלוש בננות מקולפות וקפואות
2 כוסות תותים נקיים
1 כף אגבה
אופן ההכנה :
להוציא את הבננות הקפואות מהפריזר ולהפשיר כחצי שעה לפני השימוש, לחתוך לחתיכות קטנות ולהכניס למערבל ביחד עם התותים
לערבב עד שמתקבלת מחית אחידה להוסיף אגבה והסורבה מוכן להגשה





React to WordPress