אחד הדברים שאנחנו הכי אוהבות לשתות זה קוקטיילים. אנשים מתייחסים אליהם כאל משקה נשי, או "לא מספיק גברי" לכל הפחות, אבל עם יד על הלב, נכון שבירה זה נחמד ויין זה אלגנטי, אבל אף אחת (ואף אחד) לא באמת מאמין שוויסקי יותר טעים ממרגריטה ושוודקה גורם לך להרגיש טוב יותר מקפירינייה.

 

הבעיה היחידה, היא שקוקטייל מחוץ לבית עולה לפעמים עשרות שקלים, ובגלל שהוא כ"כ טעים, הוא נגמר בדיוק באותה מהירות בה הוא הגיע לשולחן. אז כדי שלא נתבאס להזמין את המשקה הכי טעים שיש, ולמען האמת, כדי לחסוך כמה שקלים ולא לדאוג לנהג התורן, החלטנו להכין קוקטייל בבית ולהרגיש מינימום בפאב השכונתי. הנה שתי המלצות:

 

בננה קולדה

45 מ"ל בולס יוגורט

30 מ"ל רום לבן נגריטה

45 מ"ל מיץ אננס

30 מ"ל שמנת או חלב קוקוס

30 מ"ל מי סוכר

 

למזוג כל המרכיבים לבלנדר

להוסיף כוס מלאה קרח

להפעיל הבלנדר על שכל הקרח מרוסק

למזוג לכוס גבוהה

לקשט באננס

 

 

מעדן תות

60 מ"ל בולס יוגורט

30 מ"ל בולס תות

15 מ"ל מיץ לימון

10 מ"ל מי סוכר

2 תותים

 

לכתוש את התותים בשייקר

להוסיף קרח ומרכיבים

לשקשק ולסנן לכוס גבוהה מלאה בקרח (עדיף כתוש)

לקשט בלימון