המנה הבאה היא פאסט פוד במובן הכי חיובי של המילה. 5 דקות עבודה ויש מנת דג נפלאה, בריאה ומזינה. אם יש לכם בסביבה חנות דגים טובה שאתם סומכים על המוכר - רצוי להשתמש בדג טרי, למרות שגם נתחי סלמון קפוא יתנו יופי של תוצאה. הדג ישתדך נהדר לתפוחי אדמה בתנור וסלט ירוק.

 

רכיבים לארבעה סועדים:

פילה סלמון - 700 גרם 

פיסטוקים - כוס

חרדל - 2 כפות

דבש - 2 כפות

רוטב סויה - כף

 

אופן ההכנה:

לקלות את הפיסטוקים 2-3 דקות על מחבת חמה ללא שמן ולערבב היטב.

לצנן את הפיסטוקים ולקצוץ דק.

לערבב את חומרי הרוטב ולמרוח על הדג.

"להדביק" את הפיסטוקים על הדג.

לאפות 20 דקות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות.

 

 

בקרו בבלוג האוכל שלי

http://www.tals-cooking.com

ויש גם בלוג לתרמומיקס
http://www.tals-cooking.com/thermomix