פטה פטריות חורש
המתכון דורש הכנה של יום מראש, אך שווה לחלוטין. המראה ה"ממרחי" עלול לבלבל את הסועד לחשוב שמדובר בממרח כבדי עוף, לא כך הדבר ? פטה פטריות חורש הוא טבעוני, מלא טעם ומאוד מרשים להגשה. הסוד הוא בגיוון ? בחרנו כאן שני סוגי פטריות נפוצות, אך מומלץ גם לשלב סוגים אחרים, ולשחק עם הטעם בהתאם
חומרים
סלסלת פטריות פורטובלו
סלסלת פטריות שמפיניון
2 בצלים קצוצים דק
4 פרוסות לחם
2 כפות סויה
שמן זית לטיגון
כף שטוחה מלח
קורט פלפל
פירות יער לעיטור
צילום: SHUTTERSTOCK
הכנה
מחממים מעט שמן זית במחבת, מוסיפים את הבצל הקצוץ ומטגנים עד להשחמה.
מוציאים את הבצל המטוגן מהמחבת, מוסיפים מעט שמן זית. קוצצים את הפטריות ומטגנים.
בתום הטיגון מוסיפים את הסויה לפטריות.
קולים את פרוסות הלחם בתנור
מעבירים את כל החומרים למעבד מזון ומרסקים
מסדרים בתבנית משומנת קלות, מצננים במקרר למשך לילה.
מגישים למחרת, בעיטור פירות יער חמצמצים.





React to WordPress