מרק קרם חצילים עם פטריות שיטאקה
הטרנד האסיאתי כבר התנחל אצלנו בארץ, אבל בשנים האחרונות הוא הולך ומתחזק. אז למה שלא תתנסו בו גם בבית?
מצרכים למנת מרק אישית:
1 חציל בינוני
2 כפות סויה
3 כפות מירין
רבע כוס מים
קוביות טופו לפי הטעם
פטריית שיטאקה חתוכה לפרוסות
לעיטור:
מעט בצל ירוק קצוץ
אופן ההכנה:
מניחים את החציל שלם על הגריל עד שהוא מתרכך לחלוטין.
בתום הצלייה מניחים את החציל בקערה עם מים קרים.
מקלפים את החציל וטוחנים אותו בבלנדר עד לקבלת מרקם אחיד.
מוסיפים 2 כפות סויה, 3 כפות מירין ורבע כוס מים, מערבבים ומגישים.
ניתן להוסיף קוביות טופו, ג'ינג'ר מגורד
ניתן לעטר עם בצל ירוק קצוץ.
צילום: בן יוסטר





React to WordPress