הבשר, כידוע, עובר לא מעט תהליכים עד אשר הוא הופך למוכן לאכילה. אחד המרכזיים שבהם, הכולל בתוכו השלכה על הכשרות והטעם שלו כאחד, הוא הליך ההמלחה. מתי עושים זאת, ומהם היתרונות שבתהליך? 

 

לקריאת הפוסט במלואו לחצו ישראל פלדמן בע"מ

 

ישראל פלדמן בע"מ - יבוא יצור ושווק מוצרי בשר דגים וירקות קפואים.

יבוא בשר מדרום אמריקה, השחיטה בהשגחת הרב מחפוד,"יורה דעה".

צרו קשר עם ישראל פלדמן בשר:

רח' הרכבת 23 לוד. 

טל : 08-9255061/2     פקס:08-9255064 

גיא פלדמן  050-4060000   

מען למכתבים: ת.ד 395 מיקוד 71368 .