חדש דנדש- סלט חזרת של אוליביה
הי לכולן, כולם,
קיבלתי מקבוצת "מנסים ונפלאות" לטעום ולהתחדש בסלט סלק וחזרת, הצנצנת מכילה 180 גרם.
אוליביה היא למעשה בעלות תנובה ואנו בבית משתמשים המון ברטבים של אוליביה כמו; ממרח פסטו, ממרח עגבניות מיובשות, ממרחי זיתים ועכשיו הצטרף למשפחה המופלאה סלט סלק וחזרת, אחלה סלט שמתאים בדיוק לחג הפסח ובמיוחד לליל הסדר. הוא משתלב יופי עם גפילטע פיש ובכלל כל דג אחר ואנחנו ניסינו אותו עם ארוחת ערב שבת ויש מאיתנו ששילבו אותו עם העוף ותפוחי האדמה ומנת הקטניות העשירה ליד, ומי שהוסיף אותו לפוקצות והאנטי פסטי שהורכב מרצועות קישואים וגמבות..
הסלט טעים מאוד, לא חריף כמו חזרת רגילה, אלא פיקנטי ומוסיף המון טעם טוב לאוכל באשר הוא, מתאים גם לתבשילים וגם כתוספת ליד מאפים.
החזרת של אוליביה מיוצרת על פי מתכון ביתי אמיתי- ואצלי זה חיבור ישיר לחג הפסח ובמיוחד לארוחת ליל הסדר המשפחתית.
ולידיעתכם- שורש החזרת נקטף ונטחן במפעל כמה שעות לאחר הקטיף וכך הטריות והחריפות המינורית שלו נשארים.
המתכון הובא למעשה לארץ ממזרח אירופה עם מסורת של שנים רבות.
רכיבי הסלט-
סלק, מים, שורש חזרת, מלח שולחן, חומץ וחומרים משמרים.
אם נשאר מן הסלט האדום אדום לאחר הארוחה- לא לשכוח להכניס למקרר.
אני אהבתי, בני משפחתי אהבו- אני ממליצה בחום ובאהבה.
סלט סלק וחזרת מבית אוליביה- קיבל ציון גבוה אצלנו!!





React to WordPress