מצרכים (5-6 יחידות):

לתחתית:

1 ביצה

1/4 + 1 כוסות קוקוס

1 כף סוכר

 

למילוי:

1/2 מיכל שמנת מתוקה/ קצפת צמחית

100 גרם שוקולד מריר

 

אופן הכנה:

מחממים תנור ל-180 מעלות.

מערבבים בעזרת כף את כל חומרי התחתית עד לתערובת אחידה. יוצקים מהתערובת לתבנית שקעים משומנת ומהדקים היטב בתחתית ודפנות השקעים עד לקבלת צורה של קערה קטנה.  מכניסים לתנור ואופים כ-15 דקות עד להזהבה קלה. מוצאים ומצננים.

 

הכנת המילוי: 

מוזגים לקערת זכוכית את השמנת/ קצפת צמחית ומחממים במיקרוגל. מוציאים ומניחים בפנים קוביות שוקולד מריר. מערבבים עד להמסה מלאה של השוקולד וקבלת תערובת חלקה. יוצקים מהתערובת לכל אחד מהקערות הקוקוס. שומרים במקרר לפחות 3 שעות לפני ההגשה

 

.