סיימן- יבואנית מזון גורמה- גבינות הכי טובות
אנחנו מאוד אוהבים גבינות, אוהבים לאפות, לבשל ובמיוחד כעת לחג השבועות כשיש מבחר כזה עצום וניתן להשיג אותם ברשות השיווק ובמעדניות של דברים טובים זו הזדמנות פז חגיגית.
חוגגים את חג השבועות עם הגבינות של "סיימן"
לקראת החג, סיימן, יבואנית מוצרי מזון גורמה מציגה מגוון גבינות שישדרגו את מנות החג ? גבינות מחלב עיזים, חלב צאן,
חלב כבשים וחלב פרה:
גאודה עיזים ופסטו ירוק, ברס בלו, צ'דר כתומה ומוצרלה פרוסה
סיימן יבואנית מוצרי מזון גורמה משנת 1985 מציעה מגוון רחב של גבינות גורמה. בין הגבינות אותן מייבאת החברה ניתן למנות גבינות מחלב עיזים, גבינות חצי קשות מחלב פרה, חצי קשות מחלב כבשים, גבינות קשות, גבינות מעטה עובש, גבינות עובש כחול, גבינות לבנות מלוחות ועוד. הגבינות מיובאות הישר ממדינות המקור באירופה ומוצעות במעדניות וברשתות השיווק הנבחרות.
הגבינות של סיימן מהוות את ליבת האירוח, אפייה והכנת מאכלי החלב של חג השבועות. מבין 150 הגבינות שמציעה החברה מציגה סיימן את הגבינות שבחרה להביא במיוחד לחג השבועות:
ברס בלו- גבינה כחולה מחלב פרה, בעל מרקם רך ושמנתי. תוצר אופייני של חבל ברס במרכז צרפת. חבל זה ידוע בתוצרת החקלאית שלו ברחבי העולם.
מחיר המוצע לצרכן עבור 100 גרם 18-20 ?
גבינת עזים למריחה- 'סואניון 'soignon - גבינה %100 חלב עזים תוצרת צרפת.
מחיר המוצע לצרכן עבור 100 גרם 25 ?
מוצרלה פרוסה- גבינת מוצרלה מחלב פרה תוצרת שוויץ.
מחיר המוצע לצרכן עבור 100 גרם 10 ?
גאודה עזים- גבינת גאודה %100 חלב עזים. תוצרת המקור- העיר גאודה שבהולנד.
מחיר המוצע לצרכן עבור 100 גרם 15 ?
גאודה פסטו ירוק- גבינת גאודה מחלב פרה, המיוצרת יחד עם פסטו ירוק. תוצרת הולנד. מחיר המוצע לצרכן עבור 100 גרם 19 ?
גבינת צ'דר כתומה - חלב פרה, על פי מתכון אנגלי מקורי.
מחיר המוצע לצרכן עבור 100 גרם 18 ?
- גבינה חצי קשה ממשפחת המנצ'גו- המורכבת מחלב פרה, כבשים ועיזים , מיוצרת בחבל קסטיליה שבספרד.
מחיר המוצע לצרכן עבור 100 גרם 20 ?
*המחירים מוצעים לצרכן, המחיר הסופי נקבע על ידי הרשתות. ניתן להשיג ברשתות השיווק הנבחרות ובחנויות ומעדניות.
הידעת? הגבינות הישראליות-מה שאתה רואה זה לא מה שאתה מקבל
שיטת חישוב אחוזי השומן בגבינות בישראל שונה מזו הקיימת בעולם, מה שעלול לגרום להטעיה צרכנית. במרבית העולם אחוזי השומן המצוינים על גבי האריזה משקפים את אלה הנמצאים במוצר לאחר שהוציאו ממנו את כל הנוזלים והלחות, כלומר במוצר אחרי שממנו מפיקים את הגבינות עצמן. בישראל לעומת זאת, אחוז השומן הנרשם על גבי האריזה מחושב מהמשקל הכולל של המוצר הסופי שעל המדף, כולל הנוזלים והאריזה . כך, הלכה למעשה - גבינה ישראלית הנושאת תווית של 12% שומן, מקבילה ברמת השומן שלה לגבינה צרפתית, הרשומה כבעלת 20% שומן, וזאת כאמור, בשל הפער בשיטת המדידה.
חג שמח





React to WordPress