גאדג'טים למטבח – 9 – קרש חיתוך
קרש חיתוך מתקפל
הפטנט הזה ידוע ומוכר מזה שנים אבל אי אפשר בלעדיו. קרש חיתוך שמאפשר לכוונן את התוצרת המעובדת לקערה/מחבת/סיר, מבלי להשאיר נפלים בדרך.
הבעיה היחידה שיש לו היא שהוא מתכלה אחת לשנתיים. קווי הקיפול, שהם דקים יותר מעובי הקרש, נכנעים אחרי שנתיים של קיפולים.
קצת על חייו של קרש חיתוך: הוא נולד יפה וחלק, הוא מתמלא בחריצים מהסכין שלכם, החריצים מעמיקים והולכים, והקרש סופג ריחות. ואז, ממש במקרה, אתם רואים קרש חיתוך מצויין במבצע שאי אפשר לסרב לו. קרש החיתוך הישן הופך למשטח עבודה לפלסטלינה לזאטוט הבית שלכם.
לקוח פוטנציאלי: כל מי שנמאס לו לשלוף מהכיריים את קוביות הבצל שפיספסו את הסיר.
שורה תחתונה: בהתחשב בכך שזהו אורך חייהם של רוב קרשי החיתוך הביתיים, מדובר בהשקעה משתלמת.





React to WordPress