יומולדת שנתיים למסעדת הבשרים השווה- "שיין אנד שארפ"
צהריים טובים.
למען האמת נדמה שתמיד היא כאן איתנו - מסעדת הבשרים המצויינת "שיין אנד שארפ" ועברו רק שנתיים. שנתיים סוערות של בשרים וגחלים ואלכוהול משובח.
אז יש יש חגיגה ויש על מה.
המסעדה ממוקמת במקום טוב באמצע קרוב קצת לגבעתיים, אבל בעצם בתל אביב ,ברח' יגאל אלון 65, חניונים יש באיזור בשפע, כך שאין בעיה להגיע וכדאי להגיע! טעים ונעים. (ליתר דיוק בבית טויוטה).
ערב טעים, עשיר במוסיקה טובה שעושה חשק רק לרקוד ולרגע היה נדמה לי כשעצמתי את עיניי שאני נמצאת אולי בברזיל, שירים עם קצב משובח, ריח הגריל הענק והעשן מכה באף ומגרה את כל החושים, הלב והנשמה קופצים מאושר ורק טוב באוויר.
אז מה היה לנו שם?
יינות של יקב 1848- יינות מרלו וקברנה משגעים- אין מילים!!
ערק מבית ערקינו- ערק די חדש במחוזותינו אותו כבר זכיתי לטעום לפני האירוע ב"שיין אנד שארפ", יש בטעם רגיל, בטעם לימון ואתמול בן זוגי היקר טעם לראשונה את הטעם- אשכולית אדומה- אהב.
בירות מהחבית של קרלסברג ועוד.
ואני חגגתי אמש עם קמפרי - משקה מועדף עליי שהיה לי העונג לשתות אותו באוויר הנעים והפתוח בגזוזטרא של המסעדה, ביקשתי תוספת תפוז. היה מושלם ולגמתי 2 כוסות. האמינו או לא!!
המלצרים פינקו אותנו בלי סוף ואת זה תראו בתמונות, המגשים זרמו לשם בנדיבות ובמהירות;
קרפצ'ו פילה בקר- מרענן עם המון ירק ליד ומתובל בתיבול לימוני עדין ומקפיץ
כנפיים פיקנטיות ללא עצמות- מעדן לחיך
דים סאם ירקרק וטעים אש
ברוסקטות עם כל טוב עליהן ואני אהבתי את האחת עם פטה כבד- כל כך טעים
מאפי תרד קטנים ויפים שאכלתי מהם עוד ועוד- בכל זאת- הקמפרי מצדיק.
שרימפס בטמפורה שנחטף שם בערימות.
אט אט המקום התמלא בייננים, שפים, בלוגרים וחברים.... והבשרים נצלו על הגריל ללא הפסקה ממש, נתחי אנטריקוט, סינטות והכל עסיסי, בשרים ועוד בשרים ו- ההמבורגר המעלף שכמותו טרם טעמנו, חוויה לבטן ולנשמה; רך, עשוי מבשר איכותי ביותר , קליל. ההמבורגר הכי טעים ביקום- ועל כך אין אן עוררין. אתם צריכים להיות שם כדי להבין.
לא המבורגר רגיל- ממש לא!! והיה גם בלחמנייה.
והצ'יפס היה תאווה לעינים ולחיך, אגדה בפני עצמו. רציתי לצרוח מרוב הנאה. הם יודעים לעשות שם צ'יפס ובגדול.
אם בא לכם לחגוג ובגדול- הזמינו מקום ב"שין אנד שארפ". אחלה של מקום לבשר טוב ואלכוהול.
ולרגל הקיץ זה התפריט:
קרפצ'ו פילה בקר
אנטריקוט נתח של 300 גר'
צלעות טלה- 500 גר'
קריספי דאק
והחדשים:
סאם ג'אן ברווז
קארי ירוק/אדום
מנת טום יאם
המבורגרים מבשר טרי מוגש בלחמניה עם ירקות
שניצל של יענקלה
כבדי עוף בקראסט של תבלינים יבשים עם תפוחי אדמה ואיולי צלפים
פילה בורי בגריל עם ירקות- למי שמעדיף דג במסעדת בשרים.
טוב פיניטו עם המילים ונעבור לתמונות ורשמים קולינריים, להנאתכן/ם
ושוב אני ממליצה, כדאי, כדאי וכדאי, אל תפספסו, הנאה מובטחת.





React to WordPress