CRUST בראנץ
כבר התרגלנו להיכנס למרכולים ולנתב את דרכנו בין המדפים מבלי לפסוח על מחלקת האפיה המפיצה ניחוחות של שמרים חמים ושאר מאפים ולחמים שרק "קוראים לנו" לבוא ולקחת. במרבית המקרים אני מצליחה לעמוד בפיתוי אבל כאשר משלוח באגטים ולחמים צרפתיים מסדרת קראסט של בונז'ור מגיע היישר למטבח שלי אני מרגישה צורך לערות שולחן חגיגי ולהפליא בסלטים, גבינות ותוספות כשהבגטים, הלחמניות והלחמים הצרפתיים היא רק תרוץ.
שרי- סוג של מעורר תאבון.
תתחילו לפרוס או לבצוע
ריקוטה עם באגט אהבתי הגדולה.
סלט טונה
מכירים את הצליל ה"מתנגן" ברגע בנוגסים בבגט צרפתי פריך מבחוץ ורך מבפנים?
גבינה צפתית בקצח - לא נשאר לי פרור.
ואחרי שלא נשארו כמעט בגטים ולחמים צרפתיים היה גם מקום לקינוח קר.
כשלחם יוצא מהתנור כל החושים מתעוררים מיד. הריח שמוביל אליו, המראה המפתה, הידיים שנשלחות לבצוע חתיכה, והפה כולו משתתף בחגיגה. מוצרי הלחם של בונז'ור - עכשיו יצאו מהתנור.
כדי ליהנות מלחם, בגט או חלה טריים, כל מה שאתם צריכים זה למהר לנקודת המאפה הקרובה של בונז'ור ולבחור מתוך מגוון גדול של מוצרים מעולים.
הבאגטים והלחמים עכשיו יצאו מהתנור ואתם בואו ללמוד עוד קצת- את בונז'ור וכמובן גם בפייסבוק.
תודה לבן שלי שחיכה בסבלנות עד שאסיים לצלם את הבגטים ורק אז "התנפל" :)
מאחלת לכם חג שבועות שמח.
תודה לכם ששבתם להכיר חלק נוסף ממני. אשמח ויותר שתגיבו .
בחירות נכונות אימון אישי וקבוצתי - בפייסבוק.
בסדרת עשרה מפגשים מפגש עשירי במתנה - 0506489787





React to WordPress