עוגת גבינה גבינה בשכבות – טעם וניל ואגוזי מלך.
הבקר קמתי בחשק גדול להכין עוגת בסקויטים קרה. עשיתי סקר קצר בין באי הבית. הבת סרבה לשתף פעולה (כדי שלא אנדנד לה אחר כך: "למה את לא אוכלת"?) החברה של הבן שמחה למשמע הרעיון והריצה אותי למטבח כמו שרק ציפית לעצמי שיקרה.
עוגת גבינה קרה בשכבות. בתבנית פיירקס
החומרים
1 שמנת מתוקה 38% מוקצפת עם 3 כפות סוכר
פטיבר שוקו בכמות שתספיק לשתי שכבות.
למילית:
300 גרם גבינה לבנה
2 גביעי מעדן סויה וניל
2 טיפות תמצית וניל אמיתית
1 אינסטנט פודינג וניל
2 כפות סוכר
להקציף את הכל
לקפל בעדינות לתוך התערובת את השמנת המוקצפת.
לערוך שכבת פטיבר בתחתית הפיירקס למרוח במחצית העיסה- המלית
לערוך שכבת פטיבר נוסף ועליה את יתרת המלית
לגרוס גס 100 גרם אגוזי מלך ולפזר מעל.
לכסות בנילון נצמד ולקרר5-6 שעות לפחות.
להגיש עם גלידה או כדור שוקולד.
בתאבון.
חג שמח
תודה לכם ששבתם להכיר חלק נוסף ממני. אשמח ויותר שתגיבו .
בחירות נכונות אימון אישי וקבוצתי
בסדרת עשרה מפגשים מפגש עשירי במתנה - 0506489787





React to WordPress