הבקר קמתי בחשק גדול להכין עוגת בסקויטים קרה. עשיתי סקר קצר בין באי הבית. הבת סרבה לשתף פעולה (כדי שלא אנדנד לה אחר כך: "למה את לא אוכלת"?) החברה של הבן שמחה למשמע הרעיון והריצה אותי למטבח כמו שרק ציפית לעצמי שיקרה.

 

 

 

עוגת גבינה קרה בשכבות. בתבנית פיירקס 

 

החומרים

1 שמנת מתוקה 38% מוקצפת עם 3 כפות סוכר

פטיבר שוקו בכמות שתספיק לשתי שכבות.

 

למילית:

300 גרם גבינה לבנה

2 גביעי מעדן סויה וניל

2 טיפות תמצית וניל אמיתית

1 אינסטנט פודינג וניל

2 כפות סוכר

להקציף את הכל 

לקפל בעדינות לתוך התערובת את השמנת המוקצפת.

לערוך שכבת פטיבר בתחתית הפיירקס למרוח במחצית העיסה- המלית

לערוך שכבת פטיבר נוסף ועליה את יתרת המלית

לגרוס גס 100 גרם אגוזי מלך ולפזר מעל.

לכסות בנילון נצמד ולקרר5-6 שעות לפחות.

 

 

להגיש עם גלידה או כדור שוקולד. 

 

 

בתאבון. 


 

 

חג שמח

 

תודה לכם ששבתם להכיר חלק נוסף ממני. אשמח ויותר שתגיבו .

בחירות נכונות אימון אישי וקבוצתי 

בסדרת עשרה מפגשים מפגש עשירי במתנה - 0506489787