יום שלישי מעולה לכולנו,

 

 

 

אז הכנתי פשטידה טעימה של ברוקולי, קישואים, גבינות וההפתעה- ממרח פלפלים קלויים של "מוטי שף".

אתם יכולים לקחת כל ממרח אחר של "מוטי שף" ולשלב אותו עם עם ירקות שונים, גבינות שונות ומה שבא לכן/ם בעצם. 

שחקו עם הרעיונות והממרחים השונים ויש מבחר גדול.

 

החומרים:

 

10 פרחי ברוקולי שהכנסתי למים רותחים כ- 1/4 שעה לרככם.

4 קישואים 

2 ביצים

2 כפות שיבולת שועל

יוגורט 1.5%

3 כפות גבינה לבנה

80 גרם גבינת פיקורינו מגורדת

מלח ופלפל שחור לפי הטעם

2 כפות ממרח פלפלים קלויים של "מוטי שף"

 

 

אופן ההכנה:

 

את הברוקולי לבשל לפי ההוראות למעלה, לגרד את הקישואים, להוסיף את היוגורט, 2 הביצים, גבינה לבנה, גבינת הפיקורינו לגרד פנימה לקערה, תיבול לפי טעמכם האישי ואחרון חביב- 2 כפות ממרח הפלפלים הקלויים מבית "מוטי שף" ממרח שמוסיף טעם משובח וצבע מדהים לפשטידה הזו.

להעביר לתבנית מתאימה לאחר שילוב וערבובם של כל החומרים הטובים.

בינתיים להדליק תנור ל- 180 מעלות כשמתחמם , להכניס הפשטידה לשעה, שעה ורבע (ניתן להציץ ולראות אם המעטה העליון זהוב) ולא רך!

 

בתיאבון.

 

 

סידרת הממרחים המשובחים מבית "מוטי שף" העשויים מחומרי גלם טריים ובלי חומרים משמרים תוסיף לכן/ם המון למטבחכם הפרטי, הממרחים מתאימים גם לבישול, גם לאפייה, למריחה, להכנת רטבים מסוגים שונים וניתן להשיגם במעדניות נבחרות ובחנויות טבע.

השף המהולל מוטי רזון הגה את הרעיון הכה טעים ויש למעשה 3 סדרות של טעמים בממרחים של "מוטי שף" 

הסידרה המסורתית שכוללת טעמים קלאסיים שמסמלים אותנטיות ומסורת כמו; חזרת, עגבניות מיובשות, פסטו ,צ'ימיצ'ורי וזיתים שחורים ולמען האמת אני עד עתה הכרתי והשתמשתי בעיקר בהם.

הסידרה הביתית שכוללת; ממרח שום, זיתים ירוקים, זעתר, זיתי קלמטה ופלפלים קלוייים שהיום השתמשתי בו להעמקת הטעמים והצבעים בפשטידת הברוקולי והגבינות שלי.

והסידרה הנועזת שיש בה טעמים לגמרי מפתיעים כמו; ארטישוק, כוסברה, צ'ילי קארי, לימון כבוש שזה יופי של רעיון, פטרוזוליה-שום.

חייבת להגיד לכם שגם סתם כך למרוח על קלי לחם זה מעדן משובח.

ולמחירים: בין 21 ש"ח עד 25 ש"ח.

לשמור בקירור כמובן ותוכלו להשיג את הממרחים של "מוטי שף" בטיב טעם, שופרסל גרין, עדן טבע מרקט וניצת הדובדבן ובעוד מעדניות נבחרות.


פרטים נוספים אפשר להשיג בעמוד של מוטי שף- http://www.nottichef.co.il

 

 

קצת פיקנטריה; השף מוטי רז מפתח מוצרים רבים ובעברו הספיק לשמש כשף מלון מרשת מלונות דן, שף תפעולי במלון המלך דוד המדהים בירושלים וכששף כמו מוטי שם לעצמו מטרה נעלה מול העיניים הוא פשוט עושה זאת באהבה, כמובן תוך כדי שמירה על הערכים של העמקת החוויה המסורתית של טעמים ושימור הממרחים והכל תוך כדי העסקה של בעלי צרכים מיוחדים ומוגבלים לעבוד בחברתו כעובדים כיתר העובדים- שלדעתי זהו דבר מבורך ומעשה חברתי ענק.

המפעל של מוטי שף עצמו נמצא בתוך מרכז מע"ש שהינו מרכז שיקומי לאנשים בעלי מוגבלויות שעוזרים באריזה ובמלאכות הסיזיפיות יותר בכל העסק הזה ועוד כ- 5 עובדים שכירים.

כל הכבוד וכן ירבו כאלו יצרנים שדואגים קודם כל להיטיב עם החברה בישראל תוך כדי שילוב של פיתוח תחום הקולינריה המשובחת והאיכותית בארצנו.