קיסר פרימייר טבריה – ספא ייחודי ו"אקשן כלול"
"בוא נסע לטבריה
כי אין שום מקום יותר
יפה ממנה בעולם
מתחת פני הים..." (טהר לב)
השבוע חזרתי מחופשה מהנה במלון קיסר פרימייר טבריה, העיר הנפלאה שלחוף הכנרת. קבוצת הבלוגריות ואני התקבלנו בחום על ידי הצוות המוביל שעשו את הכל להנעים את חופשתינו במלון.
יובל אברמזון מנהל המלון טל חימאווי מנהל מזון ומשקאות
וניסים אלמלם מנהל הספא והשף פרץ קריקב
מלון הנופש קיסר פרמייר טבריה ממוקם על הטיילת, במרחק הליכה מהכנרת, בלב מרכזי הקניות והבידור של העיר ומשמש כנקודת יציאה מושלמת לטיולים ואטרקציות בגולן ובגליל.
בימים אלו משיק המלון את הספא המשודרג ספא חמת קיסר. ספא "חמת קיסר" המפואר הינו הספא היחיד בכל אזור הצפון עם בריכת מי מעיינות טרמו-מינרלית. מי הבריכה מובאים במיוחד ממי המעיינות של חמת גדר ומחוממים לטמפרטורה של 36 מעלות גם בחורף. (הכניסה לבריכה מגיל 16). כמו כן בספא קיסר 20 חדרי טיפולים, אמבטיות מלחים, חדר כושר מרווח וסאונה מפנקת. מגוון הטיפולים כולל: מאסולוגיה, איורוודה, הקיסר, שוודי, ארומטי, טיפולי בוץ ועוד.
את הטיפול שבחרתי קבלתי מאחת המעסות המעולות בספא מילה הנהדרת שהעניקה טיפול מקצועי, רוגע פינוק וגם חיבור נפלא בין הגוף והנפש.
מילה המעסה הנהדרת שלי.
כשיצאתי מהעיסוי לקחתי לעצמי זמן של מנוחה לטובת המשך הטיפול ורק אחר כך נכנסתי לבריכה הטרמו-מינרלית להשלמת החויה כולה.
אחרי העיסוי
הבריכה טרמו-מינרלית
אי אפשר לדבר על חופשה מבלי להתיחס לארוחות המוגשות במלון ולצוות העובדים. מנסיוני האישי כל צוות העובדים שהייתי עימו במגע במהלך החופשה קבל את פנינו בברכה, תודעת השרות הגבוהה ניכרת בכל פניה ובקשה ובספא, בקבלה, בלובי, בבריכה, במסעדה המרכזית, ובמטבח. (כל פניה להתאמת תפריט אישי קבלה מענה ישיר מהשף. ועוד תודה אישית ממני על סלט הגורמה שחיכה לי בארוחת הערב.)
במלון 220 חדרים מרווחים ומעוצבים הצופים לנוף מקסים של הכנרת והגולן. 7 סוויטות מפוארות ו-2 סוויטות נשיאותיות יאפשרו לכם לשדרג את החופשה. בכל חדר ניתן להלין עד שני ילדים נוספים.
ברוב חדרי המלון מרפסת שמש, (בחדר שלי היה חלון פנורמי רחב ידיים) טלויזיה בכבלים, מיני מקרר, אינטרנט אלחוטי, ערכת קפה ותה, כספת אישית, מייבש שיער ועוד.
הזריחה מעל לכנרת מבעד לחלון חדרי במלון.
עכשיו כשהחופש הגדול כבר כאן והקייטנות תסתיימנה בתוך שבועיים-שלושה מומלץ להקדים ולהזמין את החופשה המשפחתית שלכם כי האורחים הבוחרים לצאת לחופשה במלון קיסר פרמייר טבריה נהנים מאקשן כלול: מרפטינג בנהר הירדן כניסה לפארק המים "לונה גל" כניסה לפינת החי "ג'ונגל כיף" סדנאות יצירה בגן הילדים, צוות בידור עם מופעים ופעילויות ללא הפסקה, מחזות זמר בינלאומיים לכל המשפחה ושפע אטרקציות מסביב.
במלון קיסר פרמייר טבריה ניתן להשכיר אולמות לכנסים מקצועיים, ימי עיון, השתלמויות, תערוכות, חדרי ישיבות ואירועים משפחתיים.ניתן להזמין במלון ציוד טכני ועזרים מותאמים לכל אירוע כגון: ציוד הקרנה וקול וכד'
לנוחיותכם גישה חופשית לאינטרנט אלחוטי בכל החדרים וכן חנות מזכרות ומספרה.
צוות המלון המיומן ותכניות הבידור והפנאי המותאמות לכל גיל ישלימו את הנאתכם.
הכנסו להזמנות ולתאריכי מבצעים.
[video:https://www.youtube.com/watch?v=q69JOx4ADco]
תודה לכם ששבתם להכיר חלק נוסף ממני. אשמח ויותר שתגיבו .
בחירות נכונות אימון אישי וקבוצתי
בסדרת עשרה מפגשים מפגש עשירי במתנה - 0506489787





React to WordPress