צ'או

 

איטליה זה כאן ובאיטליה כמו באיטליה יש פשטות לצד טעמים משובחים וכשמשתמשים בחומרי גלם טובים - אין אפס זה מורגש בכל מנה ומנה של השף חכים .המסעדה כל כך יפה, המקום מאוד מושקע וניכרת אהבה בכל זוית.

וחברות חברים, אני בשוק ,אני בהלם, פתח תקווה ובעיקר מתחם יכין וסביבותיו נהפכו למוקד בילוי אופנתי, פאבים, מסעדות. לפעמים לא צריך לסוע רחוק וחנייה יש בנמצא. המקום תוסס והומה. 

היה לנו טעים ונעים וקחו בחשבון שיש מוסיקה כל הזמן כי הרי טריולה היא גם בר , בר עם מגוון משקאות, אלכוהול וחגיגה שלמה. 

המחירים בכלל לא בשמיים, המנות גדולות מפנקות ונדיבות וזוג יכול לחלוק בכיף כמו שאנו חלקנו את הכרובית,הפיצה והפסטה יחדיו ושלא נדבר על הפבלובה הכי יפה שראיתי מעודי, היא גם טעימה בטירוף !!!

הכל מגיע מאהבה ובמהירות הבזק ממש שזה לא יאומן.

אז פתחנו עם מנה ראשונה כרובית יפה טרטופו שמה.

אני ידועה כחובבת כרוביות על כל צורותיהן ,אבל זו של תמיר חכים הכי טובה. הכרובית מגיעה במחבת כזו לוהטת שאני מזהירה והרוטב שלה מטריף. רוטב איולי, כמהין ופרמז'ן בשבבי עירית, קומבינציה מושלמת.

עכשו לפיצה, פיצה בבצק דק ואגדי - ואני לא אוהבת בצק עבה, אז זו פיצה ממש בשבילי.

יש כמה סוגי פיצות - 6 במספר, מהקלאסית הפשוטה ועד לטבעונית ,באמצע יש גם עם פפרוני וכו'.

אנחנו בחרנו בחירה שהתבררה כמוצלחת ביותר, פיצה קרצ'ופו- עם הרבה מוצרלה, ארטישוק-ידידי, זיתי קלמטה, צ'ילי טרי, ואני פחות אוהבת חריף, אז את החצי שלי ביקשתי בלי.

ליד מוגשת סלסת עגבניות פיקנטית שעם כל ביס שלקחנו,פיזרנו בנדיבות ונגסנו בתיאבון.

אני רוצה להדגיש כאן שהפיצות נתנו לנו הרגשה של איטליה ממש, לא יאמן. השף חכים הצליח להגיע לרמה כזו של אפייה ,רטבים ותוספות לפיצות שלו, שרק על זה מגיע לו כוכב!

 

אם חשבתן/ם שפה סיימנו, אז טעיתן/ם ובגדול, המשכנו לפסטה בעלת השם- רגוטיני בטטה ,אז יש בה קוביות בטטה, יש בה גבינות גאודה ופרמז'ן בנדיבות אין קץ, תיבול של אגוז מוסקט שמשתלב עם הכל יופי ו- רוטב שמנת וטימין.  

תמיד אפשר לבקש תוספת לפיצות כמו; שרימפס, סלמון, אווז ועוד. והתוספת היא סבירה ,מכסימום עד 19 ש"ח תוספת וזאת לדי מארה (תרגום- על השולחן) והכוונה לפירות ים משובחים. אז יש גם תוספות ב-5 ש"ח.

אבל למען האמת הפיצה הייתה כזו עשירה שלא היה צורך להוסיף שום תוספת, ולו הקטנה ביותר. 

תציצו בתפריט ותיכווחו שיש מבחר של פסטות טובות באמת מכל הסוגים, בשרים, דגים 

ובאיטליה כמו באיטליה, האספרסו משובח חם וחזק מפולי קפה טובים טובים.

ואיך אפשר בלי קינוח אחרי חגיגה כזו איטלקית של אוכל, אז בחרנו בפבלובה. 

בטריולה יש קינוחים משתנים וגם כאלה קבועים. מוס כזה שמשתנה כל יום ולנו נפל על ריבת חלב ונשמע מצויין, טירמיסו שמכינים במקום, קראמבל תפוחים , פררו באונטי שמורכב מעוגת פדג' שוקולד עם מוס וקוקוס, עוגת גבינה אפויה עם ציפוי שוקולד לבן ופירות יער - שכמעט התפתיתי לבחור בה.

והפבלובה. היא מעודנת, יפה, מתוקה והגודל שלה בדיוק נכון, לא ענקית ,אבל גם לא קטנטנה. חיסלנו אותה שתינו בתיאבון למתוק שזה לא יאומן. המרנג היה עשוי מצויין, הקצפת טרייה טרייה, רוטב פירות היער בדיוק במידה וכדור גלידת הוניל השתלב נהדר בכל העסק המתוק הזה.

 

איזה יופי של מקום לבלות בו, לשמוע מוסיקה, לשתות משהו חריף, לאכול איטלקיות

 

הנה , תכנסו לדף של טריולה, כדאי! טעים טעים.

http://www.rol.co.il/images/sites/triola/menu.html

 

 

 

 

תודה