שלום עולמי זה כבר לא מספיק: בת 4 כמלצרית הוטרס בתחרות יופי

לעולם תחרויות היופי נחשפנו דרך טודלרס אנד טיארס (פעוטות וכתרים, בתרגום חופשי) המופתי והאני בו בו הממכרת. אחרי שחשבתי שלא ניתן להגיע נמוך יותר מזה, אני מבינה שטעיתי. אתר styleite מביא סיפור על אם יצירתית במיוחד שהחליטה שמלצרית בהוטרס זה מקצוע שיש לשאוף אליו ועמלה על תלבושת ננסית לתחרות היופי אליה שלחה את בתה בת ה-4. הוטרס, למי שלא מכירה, היא רשת מסעדות שהתפרסמה בזכות המלצריות שלהן, הלבושות בגופייה לבנה עם מכנסוני דפוק-אותי. ככה הלקוחות זוכים לקבל כנפי עוף ופלחי ישבן ולהרגיש כאילו זה מקום בילוי לגיטימי ולא מועדון חשפנות.

 

אל התלבושת הייחודית ציוותה האם גם ריקוד הכולל תנוחות מיניות, טוורקינג והרבה הרבה סליז בלי שום מודעות מצד הילדה למשמעות של התנועות שהיא עושה. כל זה ביחד עם כמויות ספריי לשיער, שיזוף מלאכותי והרים של איפור שגורמים לי לתהות איפה שירותי הרווחה כשצריך אותם.

 

 

 

להימנע מהשמנה בחופש הגדול

סיגלית פרל יצאה לחופש הגדול שממש לא הפך אותה ליותר חופשיה, להפך. עצות הזהב לאימא שמחפשת קצת איזון בתוך הבלאגן שמותירים חודשי הקיץ החמים

 

 

 

כריסטינה אגילרה מציגה: איך ילדים באמת מגיעים לעולם?

אנחנו כבר מכירות את המוסר הכפול של המדיה והרשתות החברתיות בנוגע לעירום של נשים. כשהשדיים בתוך ביקיני קטן זה בסדר – אבל אם אותם איברים מזינים תינוק אז הפרת את תנאי השימוש. כריסטינה אגילרה זעזעה את הרשת עם העוגה שקיבלה במסיבה שערכו לה לרגל הולדת הילד השני שלה. העוגה מציגה את בת דמותה מקצפת של כריסטינה עירומה ומחייכת כשבין שיערות ערוותה מבצבץ ראש של תינוק. ההלם והזעזוע, ילדים מגיעים מואגינה? ועוד מציגים את זה עם חיוך? כשאגילרה מופיעה בחזייה ותחתונים אף אחד לא מזדעזע ומזהיר את הצופים הרגישים מהתמונות, אבל כשמדובר בעוגה (!) המציגה את ההליך דרכו כל אחד ואחת מאיתנו הגיעה לעולם צריך לכסות את העיניים של הילדים.

 

ליי-פות: בנות 18-24 במרדף אחרי הואגינה המושלמת

יש כל כך הרבה דברים שאפשר וצריך לתקן, לחתוך, למלא ולהדק שלא צריך להיות מופתעות שהניתוח שצובר עוד ועוד פופלריות הוא "עיצוב הואגינה". מחקר חדש מראה כי מי שמפקירות את איבר המין שלהם לידי המנתח הפלסטי הן לא בהכרח נשים אחרי לידה (או לידות) שיתכן שסבלו חתכים או קרעים ומעוניינות לתקן אלא נשים צעירות, מאוד, בין הגילאים 18-24. ליזי קרוקר מספרת כי הרופאים טוענים שהצעירות שמגיעות מבקשות מראה "מעודן" יותר. מהו אותו מראה מעודן אתן שואלות? איבר מין סימטרי לחלוטין כמו שהן רואות בפורנו (כי איפה עוד אנחנו נחשפות לאיבר מין נשי בקלוז אפ ובHD?). הכינוי של הניתוח הפופולרי ביותר? הברבי. נכון, יש נשים שעוברות ניתוח פלסטי באיבר המין כדי לתקן מצבים שגורמים לאי נוחות פיזית, אבל מעל 87% מהנשים בוחרות לחתוך את איבר המין שלהם אך ורק בגלל אסתטיקה.

 

 

מחקר: אנשים משקרים לנשים במשא ומתן. והרבה.

לא משנה אם את זאת שרוכשת את הרכב, משכירה את הדירה ומחזיקה את הארנק, אם תגיעי עם גבר הוא יהיה הכתובת אליה יפנו בצורה אוטומטית. ועם כמה שזה מעצבן, הרבה פעמים גם תעדיפי להגיע עם גבר, כדי שלא יעבדו עלייך. מסתבר שיש תופעה אמיתית מאחורי הדברים.

 

מחקר חדש של חוקרים וחוקרות מאוניברסיטת ברקלי ופנסילבניה חושף כי נשים נתפסות כקלות להטעיה ולכן כפחות מוכשרות בניהול משא ומתן. אי לכך, הצד השני, ולא משנה אם מדובר באישה או גבר, ירמה אותן בסבירות יותר גבוהה כדי לסגור את העסקה. נשים תוארו כקלות להטעיה, מוכשרות פחות וחמימות (!). החמימות הזאת מונעת מנשים לעמוד על שלהן כשמנסים לרמות אותן, בגלל שזה יחשב למעשה לא מנומס.

 

קודם נשתלט על הגיקים ואחר כך על העולם: גל גדות ונשים בועטות אחרות

קומיק-קון הוא כנס שנתי שהתחיל כאירוע בו התרכזו כמה מאות גיקים בעלי מוזרויות שונות ואהבות לספרי קומיקס ומדע בדיוני והפך למפלצת מובילת דעת קהל ולמקום בו האולפנים הגדולים מתחנפים לקובעי הבון טון החדשים בהוליווד, כן כן, אותם גיקים שעד עכשיו לעגו להם. קומיק-קון 2014 זה המקום בו כולם היו, כל הכוכבים הכי גדולים של הטלוויזיה והסרטים וכל המעריצים השרופים. ואם עד עכשיו תפקיד הנשים בכנס היה קידום מכירות בתלבושת של ליה ממלחמת הכוכבים או בבגדי עור של קאט וומן, עכשיו הן מובילות את הכנס. גל גדות נחשפה לראשונה כוונדר-וומן ולקחה את הכותרות השנה. היא אפילו הצליחה לעניין את הכתבים במי שהיא ולא רק בתלבושת זינה הנסיכה הלוחמת שעשו לה.

 

 

מלבד גדות, לראשונה התקיים פאנל של נשים במדיה שנקרא women who kick ass שכינס את הכוכבות של הסדרות הכי מצליחות בארצות הברית לשיחה על אפליית גיל, מיתוס היופי ודמויות לחיקוי בהוליווד.

 

וקטנה לסיום, נכון שהייתן מודאגות מהריב הבלתי נגמר של פריס הילטון וקים קרדשיאן? אז אתן יכולות לשחרר אנחת רווחה, כי לפי הטיים הן השלימו. תזכורת: כשהילטון הייתה בשיא התהילה שלה קים נגררה אחריה כסייד קיק, עד שקים הוציאה קלטת סקס משלה וחתמה על חוזה ריאליטי משפחתי. או אז פאריס צוטטה כאומרת על הגוף של קים את המשפט הדוחה "גבינת קוטג' בתוך שקית זבל", ומאז הן לא מדברות. בינתיים קים עומדת להשתלט על העולם (כלומר, על הוליווד) והילטון היא has been. אבל, כנראה שקים עדיין שומרת מקום חם בלב למי שלימדה אותה לעשות את הקול המתחנחן והגבוה ואת הדרך הקצרה לפרסום והסכימה לסלוח, כי ביום ההולדת של המנהל האמנותי של ג'יבנשי הן כבר העלו תמונה לאינסטוש. ככה משלימות כמו שצריך.