החומרים: 
2 כוסות קמח שקדים
כף וחצי שמן קוקוס
כפית מלח עשבים וקצת מלח אטלנטי גס
4 כרישות רק החלק הלבן- חתוכות לעיגולים דקים
בטטה 1 גדולה מגורדת על פומפייה
2 גזרים מגורדים בפומפייה

 

אופן ההכנה: 
לחמם תנור ל 170 מעלות, לסדר ניר אפיה אקולוגי על תבנית ולהבריש אותו עם מעט שמן קוקוס.
במחבת גדולה לחמם את שמן הקוקוס עם התבלינים ולאדות את הכרישה עם 2 כפות מים ומכסה עד שמתרככת, להוסיף את הבטטה והגזר ולערבב. לכסות ולהנמיך אש ולבשל כמה דקות עד שהם רכים.
לצנן ולהוסיף אליהם את קמח השקדים. ללוש כמה דקות טוב טוב עד שמרגישים שהעיסה דביקה, להכין עיגולים ולשטח על התבנית. לאפות 15 דקות על צד אחד ועוד 7 דקות על צד שני.