רשת חנויות הקונספט "משו" (17 סניפים בפריסה ארצית), המשווקת מגוון ענק של מוצרים בשקל וחצי בלבד, מציעה מגוון רעיונות לתעסוקה מהנה של הילדים בבית בימי החורף - והכול בשקל וחצי בלבד!



 

חוברות לימוד ופעילות לילדים ? חוברות צביעה ופעילות, חוברות ללימוד כתיבת אותיות ומספרים, חוברות צביעה עם מדבקות, מדבקות בשלל דוגמאות, ערכות יצירה של תמונות עם חול צבעוני ועוד.

  • מגוון חומרי יצירה ? דגמים של קלקר ועץ לצביעה ולהדבקה, פלסטלינה, צבעי מים, מכחולים, דבקים מסוגים שונים, צבעי פסטל, טושים, חרוזים, נצנצים ועוד.
  • משחקים וצעצועים: פאזלים, כלי נגינה, משחק קליעה למטרה, מכוניות, משחקי דמקה, שש-בש, דוקים, קלפים, צעצועים להרכבה ובנייה ועוד שלל צעצועים והפתעות. 
  • אותיות מעץ לצביעה והדבקה של שם הילד על הדלת.

     בנוסף, מציעה רשת "משו" לחורף מחממי אוזניים מפרווה נעימה, בשלל צבעים, ב- 1.5 ? בלבד.

     

    רשת "משו" הנה רשת ייחודית בישראל, אשר כל מוצריה מוצעים במחיר אחיד של שקל וחצי בלבד. הייחוד מתבטא הן במחיר האטרקטיבי, אשר עולה בחנויות אחרות הרבה יותר, והן במגוון הרחב של התחומים והמוצרים: צעצועים לילדים, מוצרים לימי הולדת ומסיבות, ציוד משרדי, כלי עבודה, כלים חד פעמיים, ממתקים, כלי בית, קישוטי שיער ועוד.לקטלוג המלא הכנסו לכאן. אתם גם מוזמנים להרשם לאתר ולהתעדכן מידי שבוע במבצעים. 

     

     

     

     

     

    ריקי ברוך 

    מאמנת אישית וקבוצתית עיתונאית רשת, בלוגרית.