טבעוני וללא גלוטן: מאפינס כרובית
מאפה אוורירי וטעים, ללא גלוטן ומלא בטעמים ובריא. כדאי להכפיל כמויות, כי המעדן הזה פשוט נגמר מהר
המרכיבים:
כרובית בינונית, מפורקת לפרחים, מנוקה ומבושלת
תפוח אדמה גדול מבושל
בצל גדול, קצוץ קטן
גזר מגורר בפומפייה
זוקיני מגורר בפומפייה
2 כפות קמח אורז מלא
2 כפות קמח קינואה
2 כפות קורנפלקס ללא גלוטן טחון למרקם פירורי (אפשר פירורי לחם במקום)
תיבול:
חוויאג’, כורכום, מלח, פלפל גרוס, לפי הטעם
אופן ההכנה:
מועכים את הכרובית ותפוח האדמה לפירה.
מטגנים את הבצל עד השחמה ומוסיפים אליו את הגזר והזוקיני ומערבבים יחד כמה דקות.
מערבבים את כל המרכיבים יחד בקערה, וממלאים בתבנית מאפינס משומנת.
אופים ב-175 מעלות לכ-45 דקות.
מחכים להתקררות ושולפים את המאפינס מהתבנית.
אוכלים ונהנים!!!





React to WordPress