על אף שהחגים כבר חלפו והקיץ עוד לא ממש כאן, והס מלדבר על ימי השרב שהמסו אותנו השבוע, זה עדיין לא אומר שאי אפשר להמשיך ולהתענג על מגוון אינסופי של קינוחים או מנות בתוספת פירות יער קפואים מסדרת פירות היער מבית שופרסל.



 

הם קרים עד קפואים, מוכנים לאכילה. רק להפשיר מספר דקות, לשלב בכל קינוח או סלט, לקשט עוגות קרות או אפויות (שהתקררו). להוסיף למשקאות, לשיקים, למוזלי, ללפתן עם פירות טריים או לנשנש היישר מהקופסא כמו שעשו ילדי לפני שהספקתי לבקש שישאירו קצת לקינוחים של שולחן השבת.

 

דובדבנים, אוכמניות, פטל וחמוציות 4 סוגים שונים כל אחד בטעם ומרקם שונה קרים-וקפואים מוכנים לאכילה או קישוט. המראה האקזוטי, צבעי האדום שחור בגוונים השונים  משדרגים כל מנה.

 



 

 

אני בחרתי לשלב את הפירות בסלטים. במנות אחרונות בתוספת לעוגת גבינה, מוס ופנקוטה. הבת הוסיפה למוזלי ואני הגשתי עם לפתן .

בכל אחת מהאופציות נוצרו שילובי טעמים ומרקמים שונים.


 

 

לאוהבי השייקים ניתן לשלבם עם פירות העונה, חלב, גלידה,להוסיף תמרים, שקדים, טחינה גולמית וכיוצא בזה. כל שילוב יהיה מעולה וכל טעם יהיה מיוחד בפני עצמו.

 

השתמשו בהם כיד הדמיון הטובה הם מעניקים טוויסט נפלא ותחושה של חגיגיות בכל מנה.

 

 

 

 התרשמתי ורשמתי  

ריקי ברוך 

מאמנת אישית וקבוצתית עיתונאית רשת, בלוגרית.