שניצל ופסטה בולונז מבית שופרסל
כל מה שלא נאמר על הקיץ תמיד איכשהו נשרבב למשפט גם את תחושות החופש, החום, הלחות והמשפיעים עלינו חיצונית ומכתיבים לנו לא מעט גם את התפריט.
במשפחה שלי הקיץ מורכז היטב. כולם מעדיפים שלא להכביד בתבשילים ומבקשים שוב ולשוב "להסתפק" בסלטים וארוחות קלות. אז כמה שניצל וציפס אתם יכולים לאכול"? שאלתי את הצעירים. "מה זאת אומרת ענה הבן שלי ומה עם פסטה? את יודעת כמה אפשר לגוון ולא להשתעמם?"
האמת שהוא ממש צדק ואת הרוטב לפסטה הכנתי הפעם מהרוטב של שופרסל ששימש עבורי בסיס נפלא אחרי שטיגנתי קלות בשר טחון עם הרבה בצל ומעט שום. לאחר ההשחמה הוספתי את תכולת הצנצנת, וכשהפסטה היתה מוכנה הוספתי גם אותה. החברה שלי אהבו מאד.
את פירורי השניצלים אהבתי לא פחות יש משהו מאד חגיגי במוזהבים האלו עם השומשום. הם מעניקים לשניצלים ולפשטידות מעטה חיצוני פריך ומעורר תאבון
כבר ציפיתי את השניצלים והכנתי אותם לטיגון את הסלט בקשתי מהצעירים שיכינו ברגע האחרון ויערכו את שולחן הארוחה.
כל אמא לילדים בכל גיל, מכירה את הקושי בלגוון את תפריט הקיץ. הילדים ערים שעות רבות או ישנים עד שעות הצהרים, זמני הארוחות אינם כבשגרה ולכן מומלץ ונח לשלב את ארוחות מהירות קלות הכנה של פסטה שופרסל במגוון טעמים וצורות עם רטבים על בסיס עגבניות ובולונז להכנה מהירה עם סלטים טריים.
אצלי בבית כולם שבעים ונהנים.
לבריאות





React to WordPress