פותחים את החורף עם מרק כרובית ועדשים מפנק במיוחד
ברקים, רעמים ומרק כרובית ועדשים: כך תפתחו את העונה הקרה עם הפינוק הכי שווה שיש. מרק שיהיה לכם קל להכין מוגש על ידי גל סנדלר-קאראסיק, נטורופתית ומומחית בהובלת שינויים משולבי תזונה-רגש-בריאות
המצרכים
1 כרובית בינונית מופרדת לפרחים
1 כוס עדשים צהובות/אדומות (אין צורך להשרות)
מעט טימין טרי (אופציונלי)
1 כוס חלב צמחי
5 כוסות מים
4 כפות שמן זית
מלח, פלפל ומעט אגוז מוסקט
אופן ההכנה
1. מחממים סיר עם שמן זית על להבה בינונית
2. מטגנים את הכרובית כחמש דקות עד שרוב הפרחים זהובים
3. מוסיפים את יתר המרכיבים
4. מבשלים רבע שעה
5. מורידים מהאש וטוחנים למרקם חלק. מומלץ להוריד את הקצף הלבן שנוצר בזמן הבישול לפני הטחינה.
בתיאבון!





React to WordPress