אין אצלכם שוויון בין נשים וגברים? בדקו טוב למה זה קורה
איך הופכים חברה או ארגון לשוויוני בהנהלה ובכוח האדם? תומר כהן, מנכ"ל BUY ME מספר למה זה צריך להיות טבעי ואם אצלכם זה לא ככה – תבדקו את המטוטלת . "ככה עושים שוויון" פרויקט מיוחד של און לייף לחודש האישה הבינלאומי
המונח "מגדר" הוא לא חלק מהתפישה שלנו בביי מי. ברגע שאתה מנתק את הנושא הזה מהמשוואה - התהליכים הטבעיים קורים. אצלנו יש מנהלות חזקות שמובילות מחלקות ובמקומות מסוימים הן דואגות לייצר "סוג של מנטורינג" לעובדות - למשל בשיחות שכר. יש עובדות שלא היו בהכרח מבקשות את השכר שמגיע להן, והמנהלות דואגות לתת להן את השכר המגיע להן.
במשק הישראלי יש לצערי לא מעט חברות שבהן מגדר הוא עניין, ולכן הם לא נהנים מפול גדול יותר כמונו, של נשים מוכשרות ומצוינות. אם אצלכם "אין אפליה" והנתונים הם אחרת? אני מאמין במטוטלת: צריך לעשות מהלכים אקטיביים כדי להביא לתפקידים שונים יותר נשים. וכשהנתונים יתכתבו עם האג'נדה שלכם - תגיעו למקום הנכון ושמרו עליו"