"9 מתוך 10 המשכורות הגבוהות בצומת ספרים למעט משכורת המנכ"ל , הן של נשים. כלומר, מבחינה אבסולוטית נשים משתכרות יותר בצומת ספרים.

מבחינתי זה טבעי שמגיעה מישהי מתאימה לעבודה, אז לוקחים אותה, ואין פה עניין של העדפה, זה שיש פה יותר אנשים טובים והם נשים - זה מעולה. יש לי ניסיון של למעלה מ-40 שנה בקמעונות ועבדתי עם גברים ונשים. נשים עשו את זה יותר טוב מגברים, עם נאמנות עם מסירות עם אכפתיות.

"יש כאלה ששואלים "את נשואה, מתי תלדי ילדים" וזה מונע מבעדם לקחת נשים לעבודה. ולדעתי, עובד טוב לא חשוב אם היא בהריון או רווק. ראיתי עובדות יומיים אחרי העבודה שהתעניינו מה המצב ובאו לעבודה כשהן יכלו.

"אל תתייחסו למי שיושב מולכם, אם הוא גבר או אישה. תבדקו את ההמלצות שלהם, את הכישורים שלה ואת היכולת ועל בסיס זה קבלו אותם לעבודה. אתם תראו שתקבלו יותר נשים אליכם לעבודה, ויותר נשים יצליחו ויתקדמו אצלכם".