שמתי לי פודרה, צבעתי ריסים, מרחתי שפתון, ובמחיר שפוי.
לפי זמן לא רב רכשתי שפתון של חברה יוקרתית במחיר לא זול מתוך הנחה שיקר הוא איכותי. בטח בשפתונים. השפתון ירד עד שהגעתי לאוטו. מעצבן! ואז, נכנסתי פעם ראשונה לSACARA וראיתי את סדרת השפתונים ב-9.90 ש"ח. כמובן שבאופן טבעי חששתי שעומד לפניי שפתון לא איכותי. אבל.. במחיר כזה שווה.. היה גם שווה לנסות. ומה אני אגיד? מזל שניסיתי. מאז אני קונה את השפתונים שלי רק שם. אפילו מפנקת את עצמי מדי פעם בגוון הזוי, רק "כי בא לי" ובכזה מחיר, אפשר, ואפילו רצוי. עם הזמן התחלתי לרכוש בSACARA מוצרים נוספים. גם כי הרשת התרחבה ומציעה מגוון רחב ומגוון, ובעיקר היות ורשת SACARA מיישמת ביג טיים את עקרון הצרכנות ההוגנת בתחום האיפור והקוסמטיקה. הרשת מנגישה לקהל הישראלי מגוון של מוצרים באיכות גבוהה עם חידושים וטכנולוגיות בינלאומיים, ובמחירים שבא לקחת הכול.
עם סדרת מוצרים חדשה במחירים סופר אטרקטיביים, ועם נטע אלחמיסטר הפרזנטורית הכי שווה בעיר, אין פלא שברשת SACARA מרוצים. הם, וגם אנחנו הצרכנים.
לפני 5 שנים הוקמה רשת SACARA על ידי האחים לבית גולברי, וכיום היא עומדת על 50 סניפים בפריסה ארצית. בימים אלה משיקה סקארה קונספט חדש SACARA Trend שכולל גם סדרות איפור חדשות וגם שינוי עיצובי בחנויות כמו בחנויות הקוסמטיקה המובילות בעולם. כל מוצרי האיפור והקוסמטיקה מרוכזים בכניסה בדיספליי נגיש לכל אחת.
כחלק מתרבות האינסטוש והסלפי (נטע אלחמיסטר אמרנו?) הדורשת מאיתנו להראות מושלמות, מאופרות ומתוקתקות בכל רגע נתון 24/7, אין פלא שתחום מוצרי האיפור תופס תאוצת-על ומראה צמיחה גדולה בנפח המכירות. בעיקר אצל הצעירות. הליין החדש שהושק בימים אלה מציג מוצרי איפור עם פורמולות עשירות בוויטמינים, נוגדי חמצון, ותמציות צמחים להגנת העור. המוצרים הם פרי פיתוח ומחקר של מומחים מהארץ והעולם כאשר המוצרים נטולי חומרים שנויים במחלוקת כמו פרבינים (חומרי שימור סינטטים).
אז מה חדש על המדף? המותג משיק פלטת הארות וצלליות "Must Have" הכולל 3 מוצרים באריזה אחת: קונטור, סומק ושימר. 3 מוצרים הנדרשים לאיפור ברמה היומיומית. הקונטור ליצירת הצללה מחטבת בפנים בגוון חום אפרפר אותו יש לשים מתחת לעצמות הלחיים, בקו הלסת, על הרקות ובצידי האף. הסומק, להענקת גוון סמוק וורדרד אפרסק על תפוחי הלחיים. והשימר, להארת הפנים ותוספת זוהר אותו יש למרוח באזורים הגבוהים בפנים כמו גשר האף המצח, הסנטר, עצמות הלחיים והגבות. האריזה קומפקטית קלה לנשיאה וכוללת מברשת לשימוש אישי. מחיר 29.90 ש"ח.
כמו כן מושקת סדרה חדשה הכוללת פריימר, שאם תשאלו אותי זה מוצר משנה חיים ומבחינת "מאסט" לכל אשה, אותו יש למרוח מתחת למייק אפ ליצירת עור חלק ואחיד, מייק-אפים, קונסילרים לטשטוש פגמים, ופלטות במרקמים ובגוונים שונים. כמו כן הושק שימר נוזלי ב-9 גוונים Stardust המהווה מחווה לליידי גאגא ולסרט "כוכב נולד". השימר הופך את העור למראה של כוכבים.
להשיג בסניפי רשת Sacara





React to WordPress