מי לא מכיר את הסיטואציה בה אנחנו מקלפים בצל ובוכים? לא עוד.

 

שמעתי כבר על כל כך הרבה פטנטים, כמו למשל: להחזיק 2 גפרורים בפה, להרכיב משקפי שמש או  משקפת צלילה, להקפיא את הבצל למשך חצי שעה, להשרות ללילה במים ואח"כ לסנן ומה לא. הבעיה של כל הטיפים האלה היא שהם לא באמת עובדים.

 

 

 עוד ב- Onlife

מאכל גורמה משאריות: מאפה גבינה ועגבניות

למה אזני המן יכולים להיות מסוכנים בשבילכם

אכלתם כבר במסעדה של ז'ואל רובושון בפריז?

 

 

אז הנה טיפ שעובד! כי הוא מטפל בבעיה מהשורש ? תרתי משמע.

 

מסתבר שבלבו של הבצל החל מהשורש שלו ולכל אורכו יש מעין בלוטות המכילות את הנוזל שגורם לנו לדמוע. כך, שאם נסיר את החלק הזה יבוא קץ לדמעות!

 

 

 

 

וכך עושים: לפני שמקלפים את הבצל, מחזיקים אותו ביד אחת כאשר החלק של השורש (המחלק הרחב והשטוח יותר, זה שאלו צמודות מעין שערות קטנות) מופנה כלפי מעלה. בעזרת סכין חורצים מסביב לשורש של הבצל עיגול בעומק של כ-1.5 ? 2 ס"מ.

 

 

 

מחזיקים את השורש בקצה, מסובבים מעט והופ, החלק משתחרר בקלות. מושכים אותו החוצה ומקבלים בצל עם חור בו נמשיך להשתמש כאוות נפשנו בלי בכי.

את החרוט שהוצאנו מתוך הבצל משליכים מיד לפח! כי הוא מקור הדמעות.

 

 

זהו!!! כל כך פשוט! נכון?