מצרכים ל-4-6 מנות:

לבשר:

12  צלעות מנוקות

צרור קטן של רוזמרין קצוץ

צרור קטן של תימין קצוץ

כ50 גרם פיסטוקים שבורים

2 שיני שום טחונות

גרידה מלימון אחד

2 כפות שמן זית

שתי כפות קמח מצה

מלח ופלפל לפי הטעם

לגזרים:

צרור גזרים צבעוניים (למשל: של אורי רבינוביץ' ממושב צופית ומהשוק בנמל תל-אביב)

מעט שמן זית

מלח ים

פלפל גרוס

 

עוד ב-Onlife:

 

אופן ההכנה:

מתכון: טלה במילוי פטריות וארטישוק

מנה עיקרית מנצחת שמתאימה לפסח, עשירה בירקות ובבשר. שף אמיר מרקוביץ' מציג: כך תפתיעו את כולם עם מנה יפה ומושקעת

לכתבה המלאה

מחממים תנור ל200 מעלות.

מכינים את התערובת ועוטפים בה את הצלעות.

אופים את הגזרים בתנור עם שמן זית, מלח ים ופלפל שחור, עד ששחומים ופריכים – כ15-20 דקות.

אופים את הצלעות העטופות, במקביל, כ15-20 דקות.

מגישים יחדיו.