הכי אני אוהבת לעשות פעילויות ספורטיביות של נשים ביחד. לדוגמה ריצה המיועדות רק לנשים. חייבות לנסות גם
במרוצים ובכל פעילות ספורטיבית המיועדים רק לנשים, הרגשה שונה מכל מה שהכרתן וחוויתן קודם.
"מרוץ הנשים של תל אביב" 'life-run'
בתור מי שעשתה אין ספור מרוצים, מרתון, טריאלטלונים ומה לא, אני יכולה להמליץ לכן לא לפספס מרוצים שמיועדים רק לנשים. חוויה שכל אחת שרצה, חייבת לעבור.
עד לפני כשנה היה לנו הנשים את "טריאתלון הנשים ע"ש תמר וסודי דבורסקין" שהיה מוסד בו לקחו חלק כ-1000 נשים מדי שנה. לצערנו המיזם הנהדר הזה לא מתקיים כרגע ואת מקומו תפס "מרוץ הנשים של תל אביב" 'life-run' בחסות הסופרפארם, ונותן חסות ראשית הם המותג האנגלי של חטיפי חלבון - TRIBE .
המרוץ ייתקיים ב4 למאי בגני יהושע, ספורטק תל-אביב, יש כמה מסלולי ריצה, כל אחת לפי יכולתה, והעיקר הוא להשתתף. לקחת חלק ולדעת שאת חלק מקהילה מיוחדת. ועוד לא מאוחר להירשם.
אגב כל משתתפת מקבלת ערכת ריצה הכוללת תיק ממותג של מותג חטיף החלבון הטבעי TRIBE עם מגוון מוצרים וטעמים, חולצה מנדפת זיעה מעוצבת עם לוגו המרוץ, ושלל הטבות והנחות מנותני החסויות.
בדרך כלל איני צורכת חטיפי אנרגיה לפני שאני בודקת את אחוזי הסוכרים והשומנים, וזאת כדי לדעת שאני אוכלת דברים בריאים ושאינם מזיקים. אז בדקתי את חטיף החלבון הטבעוני של המותג TRIBE וקבלו מסקנות מהשטח, גם בריא וגם טעים. ובריצה ממש עושה את העבודה.
המותג TRIBE הינו מוביל במכירות בקטגוריית הלייט בבריטניה ומספר 1 בקטגורית חטיפי חלבון טבעוניים, מדובר בחטיפים טבעיים עם שלוש שכבות המעושרות בחלבון מן הצומח, בעלי מגוון רכיבים איכותיים כגון חמאת בוטנים, זרעי צ'יה וחמנייה, שקדים, סוכר קוקוס, סילאן, פקאן ואינם מכילים ממתיקים מלאכותיים. חטיף החלבון מגיע בארבעה טעמים שונים: טריפל בטעם שוקולד ומייפל, טריפל בטעם קרמל מלוח עם בוטנים ואגוזים, טריפל במרקם חלת דבש קראנץ' וטריפל בטעם שוקולד וחמאת בוטנים. שילוב מנצח של בריא וטעים.
להשיג את חטיף החלבון ברשתות השיווק ובחנויות ספורט נבחרות
בשורה נהדרת - מותג היוגה Alo Yoga פותח חנות שנייה בישראל
Alo Yoga הוא מותג האקטיב הנחשק ביותר בקרב סלבריטאיות/ים ומשפיעניות/ים כמו טיילור סוויפט, ג׳יג׳י חדיד, קנדל ג׳נר, היילי בולדווין, סלינה גומז ואחרות ומדורג כאחד ממותגי האופנה הפעילים ביותר ברשתות החברתיות.
alo הוא ראשי התיבות של Air, Land, Ocean (אוויר, אדמה ואוקיינוס), מותג לייפסטייל פרימיום שחרט על דגלו לקדם יוגה בעולם, להפיץ את תנועת המיינדפולנס, להעניק השראה של wellness בקהילות. טביעת האצבע הייחודית שלו היא בזכות העיצובים החדשניים, הבדים המזוהים שאותם הוא מפתח שעד שלא מנסים לא מבינים עד כמה הם נעימים על הגוף, הוא ידידותי לסביבה, פועל במפעלים ירוקים ושומר על זכויות העובדות והעובדים שלו.
החדשנות הטכנולוגית של alo תומכת בקהילת המתאמנים עם צוות של מהנדסות ומהנדסים שחוקר ומפתח פריטים חדשים שלוקחים את אופנת האקטיב בכל פעם צעד קדימה. כל פריט מעצב את הגוף, שומר על השרירים מחוממים ומאפשר לכל אחד ואחת להתאמן עם יכולת
המותג נוסד ב-2007 בלוס אנג׳לס על ידי דני האריס ומרקו דיג׳ורג׳, הוא המותג הצומח ביותר בעולם בקטגוריית ה-Activewear.
alo תופעל בישראל על ידי "911 אופנה" שהוקמה ב-2001 ומייצגת את המותגים הטובים בעולם ובישראל לקהל המקומי. מותגים פורצי דרך בעולמות האופנה בעלי אג׳נדה סביבתית שתומכים בקיימות ובאחריות חברתית, סחר הוגן וטבעונות.
בין המותגים שהיא מייצגת ומפיצה בבלעדיות אפשר למצוא את Scotch & Soda ,Veja, Herschel,
Nudie Jeans, Vagabond ואחרים.
להשיג בקניון TLV, בחנות הדגל של סטורי בכיכר דיזנגוף ועכשיו בקניון עופר רמת אביב.
ואם כבר מדברים על ספורט - חדר כושר רגיל? לא אצלנו חברים, קבלו את הדור החדש באימוני הכושר
חברת הפיטנס Body Star נחתה בישראל מפולין ופתחה סניף ראשון בירושלים ובקרוב סניף נוסף בראשל"צ ובמודיעין. החברה מציגה את הדור הבא בחוויית אימוני כושר עם הטכנולוגיות המתקדמות ביותר, טכנולוגיית ואקום, וטכנולוגיית אינפרא-אדום להתחדשות תאי עור.
האימון הוא באמצעות מיכשור מתקדם שלא רק שורף קלוריות אלא גם מחטב, ממצק, מפחית סימני מתיחה, ומשפר את ייצור הקולוגן. בחזותו המכשיר נראה כמו הליכון רגיל, אך מהרגע שהמתאמן נכנס לתוכו הוא יכנס לתוך ואקום השואב אותו פנימה בליווי מנורות אינפרא-אדום הפועלות במהלך הפעילות הספורטיבית, כך שהמתאמן זוכה לפעילות אירובית מואצת של עד 2000 קלוריות ב 40 דק'.
המכשיר מציג 2 טכנולוגיות מתקדמות, האחת, טכנולוגיית ואקום Zero Gravity, המציגה התנגדות ואקום שלילית להפחתת צלוליט, שיפור זרימת הדם, והענקת יתר חמצן לתאים. והתוצאה - ביצועים הרבה יותר גבוהים, וכמות שריפת הקלוריות עולה ביחס למהלך פעילות גופנית רגילה. והשנייה, טכנולוגיות אינפרא אדום המסייעת בהתחדשות תאי עור.
מחיר: 250 ₪ לטיפול, ברכישת כרטיסיה של 10 טיפולים המחיר הינו 200 ₪ לטיפול.
Body Star, ירושלים, רחוב התעשיה 8 תלפיות. בקרוב סניף ראשון לציון, ובמודיעין ובאתר https://bodystarisrael.co.il/





React to WordPress