הסטרטאפים שמבשלים לכם את העתיד
איך נראית משפחת ירקות חדשה שמעולם לא ראיתם, איך משתמשים בטכנולוגיה כדי לשנות צמחים כדי לייצר חומרי טעם וצבע טבעיים ואילו סטרטאפים נוספים מחכים לשנות לכם את התזונה בעוד 10 וגם 20 שנה?

בפאנל המיוחד בכנס "future nutrition" של און לייף בשיתוף מכבי שירותי בריאות, אירחנו את אילת קרסו - מנהלת האקסלטור Foof&Beyond לקידום תחום הפודטק ויזמית פודטק, את טל לוצקי, מנכ"ל פיגמנטום ואת ד"ר ציפי שהם, מנכ"לית ומייסדת גרינאוניקס שסיפרו לנו (וגם הראו, וגם נתנו לנו לטעום) מהפיתוחים הכי חדשניים שבעוד כמה שנים יהיו חלק בלתי נפרד מהצלחת שלכם. צפו: