מתכון לחג: סביצ'ה לוקוס עם מנגו ודברים טובים
השף מוריס מונייר, שף השגרירות הצרפתית לשעבר והיום הבעלים של קייטרינג "מונייר" מציע לכם מתכון צבעוני ומקורי שיפאר כל שולחן בערב החג. הסביצ'ה דג לוקוס עם מנגו, קוקוס ועוד דברים טובים - היא מנה אלגנטית במיוחד שתראה שהחג הוא יותר מסתם גפילטע.
עוד בOnlife:
חומרים (ל-10 מנות)
350 ג"ר דג ים לבן נקי חתוך לקוביות 1 ס"מ על 1 ס"מ
150 ג"ר פרי כתום חתוך לקוביות 1 ס"מ על 1 ס"מ (מנגו או אננס)
15 ג"ר ג'ינג'ר טרי קצוץ
חצי צ'ילי ירוק קצוץ
15 עלי כוסברה מופרדים
50 ג"ר עירית קצוצה
100 ג"ר צ'יפס קוקוס מתקתק
100 ג"ר שברי אפונת ווסאבי
מלח ים
פלפל 4 העונות במגרסה
3 כפות מירין
1 כף חומץ אורז
1 כפית יוז'ו (מיץ לימון יפני משומר)
1 כף שמן שומשום
1 כף סירופ סוכר
1 כף מיץ לימון טרי
אופן ההכנה
לערבב יחד את כל המרכיבים מלבד מיץ לימון, חומץ אורז, צ'יפס קוקוס ושברי אפונת ווסאבי, מקררים היטב, ומוזגים לכוסות.
להגשה
יוצקים 1 כפית מכל נוזלי הכבישה, תערובת קוקוס ואפונה, מעט קציפה ותלתלי בצל ירוק ז'ולייאן.
השף מוריס מונייר כיהן במשך 12 שנה כשף השגרירות הצרפתית. כיום הוא הבעלים, יחד עם הקייטרר רפאל טרגן, של קייטרינג "מונייר" המתמחה באוכל חלבי אירופאי.





React to WordPress