מתכון לפסח: צלעות טלה ברוזמרין, תימין ופירורי מצה
צלעות טלה מתובלות עם פיסטוקים וגזרים צבעוניים: מנה בשרית חגיגית, שתוציא את העיניים לכל האורחים שלכם, ותוסיף לשולחן הסדר קצת גיוון
מצרכים ל-4-6 מנות:
לבשר:
12 צלעות מנוקות
צרור קטן של רוזמרין קצוץ
צרור קטן של תימין קצוץ
כ50 גרם פיסטוקים שבורים
2 שיני שום טחונות
גרידה מלימון אחד
2 כפות שמן זית
שתי כפות קמח מצה
מלח ופלפל לפי הטעם
לגזרים:
צרור גזרים צבעוניים (למשל: של אורי רבינוביץ' ממושב צופית ומהשוק בנמל תל-אביב)
מעט שמן זית
מלח ים
פלפל גרוס
עוד ב-Onlife:
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל200 מעלות.
מכינים את התערובת ועוטפים בה את הצלעות.
אופים את הגזרים בתנור עם שמן זית, מלח ים ופלפל שחור, עד ששחומים ופריכים – כ15-20 דקות.
אופים את הצלעות העטופות, במקביל, כ15-20 דקות.
מגישים יחדיו.





React to WordPress