מתכון ללביבות בטטה עם דגנים מלאים
לביבות בטטה קלאסיות עם תוספת דגנים מלאים
רכיבים
2 בטטות קלופות ומגורדות
50גרם שיבולת שועל מבושלת
150 גרם קינואה מבושלת
50 גרם קוואקר עם מבחר זרעים וגרעינים ,שומשום פשתן דלעת וחמנייה
חופן בזיליקום טרי קצוץ
2 עגבניות טריות קצוצות
מלח, פלפל, שמן זית
אופן הכנה
את גרדת הבטטות יש לאפות בתנור על חום של 160 מעלות כעשר דקות לריכוך ראשוני, לאחר מכן בתוך קערה לערבב את כל חומרי הגלם.
להוסיף שמן זית ומלח פלפל ולהגיע למסה אחידה וגסה במרקם.
ליצור לביבות בגודל הרצוי ולאפות בתנור על תבנית עם נייר אפייה כ-40 דקות על 150 מעלות.
מומלץ להגיש עם מטבל טחינה חריפה וסלט עלים רענן.





React to WordPress