חגיגת מבצעי ענק ברשת סולתם לכבוד פתיחת השנה החדשה

נגמרו הזמנים שהגשנו את האוכל רק בצלחות הגשה נחשבות, כיום הטרנד המוביל הוא להגיש את האוכל לשולחן החג בסירים היפים שאיתם בישלנו. איפה תמצאו סירים כאלה ובמחירים שטרם נראו? ובכן, מותג כלי הבישול והאפייה  סולתם, יוצא במבצעי חג חסרי תקדים לרגל ראש השנה 2025.

בסולתם מזמינים אותנו ליהנות ממחירים חגיגיים במיוחד עם הנחות ענק על פריטים נבחרים בסניפים, ומבצעים רחבים באתר האונליין. בין אם אתם מתחדשים לעצמכם ובין אם מחפשים מתנה מרשימה למארחים, הגעתם למקום הנכון.

בין התאריכים 10.9 ועד 22.9.25 תתקיים ברשת החנויות חגיגת מבצעי הכוכבים- נבחרת של מוצרי פרימיום בהנחות חריגות, המגיעות עד כ־80% ממחירם המקורי.

רוצים לדעת על קצה המזלג מה במבצע?

  • פלנצ'ה גריל עגולה 31 ס"מ מסדרת Mineral Stone IND עם מכסה זכוכית וציפוי שיש + חבקים, ב- 119 ש"ח במקום 599 ש"ח (80% הנחה).
  •  מארז כלי בישול 4 חלקים הכולל סיר 24+18 ס"מ מסדרת Platinum ב- (כ-78% הנחה).
  •  סכו"ם נירוסטה Royal PVD 50 חלקים ב- 179 ש"ח במקום 699 ש"ח (74% הנחה).
  • סוטאז' 32 ס"מ מסדרת Mineral Stone ב-129 שקלים במקום 479 שקלים (73% הנחה).
  • מארז 2 מחבתות מסדרת ROYAL (24 + 28 ס"מ) ב-99 ש"ח במקום 429 ש"ח (77% הנחה).
  • 7 כלי ששת ניילון אדום עם ידיות מעץ על מעמד, ב- 99 ש"ח במקום 379 ש"ח (74% הנחה).
  • סט 2 סכינים- סנטורו 7 אינץ' ו- Signature 5 אינץ' מנירוסטה ב- 69 ש"ח במקום 249 ש"ח (72% הנחה).
  • סט 10 קופסאות אחסון זכוכית עם מכסה פלסטיק ב- 89 ש"ח במקום 299 ש"ח (70% הנחה).

רגע רגע, זה לא נגמר כי באתר האונליין של סולתם מוצעות הנחות של עד כ- 60% על מאות פריטים מכל קטגוריות המותג: סירים, מחבתות, כלי אפייה, סכינים, כלי ששת, פתרונות אחסון, מארזים חגיגיים ומתנות חג. 

המבצעים תקפים לחברי מועדון ולמצטרפים חדשים (כרוך בעלות חד-פעמית), חברי מועדון זכאים לצבירת נקודות בסך 10% מהמחיר לאחר ההנחה. ללא כפל מבצעים, ט.ל.ח.

סולתם- להשיג בסניפים ובאתר www.Soltam.co.il

עיצוב שולחן החג שיהפוך לזירה מצולמת עם הכלים של סולתם

בסולתם מזמינים אתכם להפוך את שולחן החג לזירה מצולמת כדי שגם תעלו פוסטים, סטוריז ורילסים לרשתות החברתיות, כי כולנו מבינים שאנחנו בעידן שבו "תיעוד" הוא דרך לפרגן למארחים או לטפוח לעצמנו על השכם. אז איך יוצרים שולחן חג מעוצב שנראה מיליון דולר גם בלי תקציב של מיליון? רשת סולתם פה בשבילכם ומציגה את כל ההשראות והטיפים הכי עדכניים לארוחה חגיגית שמצטלמת מצוין, מלאת סטייל ויופי.

אלמנטים טבעיים וחומרי גלם מחוספסים שולחן עץ לא מכוסה, קרשי חיתוך מעץ, כלים עשויים במבוק, פרחים לא מהודקים, עלים וענפים ליצירת אווירה טבעית ומראה אותנטי, המשתלב נהדר עם כלי הבישול וההגשה.

צבעוניות חגיגית ונקייה, הצבעים שמובילים את העונה הם לבן, שמנת וגוונים טבעיים, פלטת צבעים בהירה המשדרת אלגנטיות שקטה, ומשתלב היטב עם הכלים. הוסיפו נגיעות צבע זהובות או אדמדמות דרך הרימונים, הנרות או סידור הפרחים. 

שינויי גבהים במינון מאוזן: הניחו פריטים נמוכים כמו פמוטים קטנים או קעריות אישיות לצד פריטים מעט גבוהים כמו אגרטל דקיק או כלי הגשה על רגל, שביחד יוצרים עניין לעין, שמרו על קו ראייה פתוח בין הסועדים וודאו שהשולחן נשאר פרקטי.

שימוש בכלי הבישול כחלק בלתי נפרד מההגשה כשמבשלים בסירים, תבניות או כלי אפייה בעלי נוכחות עיצובית, אפשר פשוט להעביר אותם ישירות מהתנור או הכיריים אל מרכז השולחן.

פריטים אישיים ומעוררי תגובה ומעלים חיוך כמו כרטיסי שם בעבודת יד, איחול קטן לכל סועד, מגילת שנה טובה מגולגלת בתוך מפית, או אפילו תמר עטוף בחוט זהב כסמל לברכה. לא תאמינו לאינטראקציה האנושית שתיווצר מסביב השולחן.

באדיבות רשת סולתם- להשיג בסניפים ובאתר www.Soltam.co.il

 

קולקציה במהדורה מוגבלת של רשת בן עמי במיוחד לראש השנה

אין מי שלא מכיר את קונדיטוריה בן עמי, רשת מאפייה ובתי קפה (הרצליה, תל אביב, אור עקיבא) הידועה בזכות מגוון הקינוחים, העוגות והמאפים הטעימים שהיא מציעה מידי יום. 

לקראת חגי תשרי משיקה רשת בן עמי מהדורה מוגבלת של עוגות ומאפים חגיגיים, כדי להוסיף שולחן החג טאץ חגיגי ואישי עם טעמים יוצאי דופן. העוגות שנבחר מייצגות שילוב בין מסורת וותיקה וחדשנות, בשילוב תפוח ודבש, בדגש על מוצרים כשרים לחג בהשגחת העדה החרדית וחתם סופר פתח תקווה.

מה בקולקציה?

פס קרמלינה דבש, פס קרנץ' רימון בלאנק, עוגה בחושה דבש ותפוחים במחיר 45, עוגה בחושה דבש, אגוזים וקינמון במחיר 45 ₪, מוס שוקולד דבש קוטר 22 במחיר 89 ₪, עוגת לב דבש ואגוזים אישית במחיר 15 ש"ח, מוס דבש תפוחים וקינמון על מצע של שערות קדאיף במחיר 89 ₪, עוגת ניל דבש וקרמל במחיר במחיר 89 ₪.

להשיג: סניף אור עקיבא: ההדס 5, אור עקיבא, טלפון: 052-5104999 (ניתן לעשות הזמנה דרך וולט), הזמנות אישיות מראש עד גמר המלאי בסניף תל אביב: נחמני 21, תל אביב, טלפון:  03-5609960 , סניף הרצליה: המנופים 11, הרצליה , טלפון: 052-3951828

 

הסיפור הפנימי דרך הצלחת ואיך אפשר לשנות אותו?

באדיבות ורוניקה מייזלר, דיאטנית קלינית בשיטת NLP ויועצת לחברת הרבלייף,

בארוחת החג השולחן מתמלא בשפע של מאכלים טעמים וצבעים. הצלחת שלנו היא הרבה מעבר למקור אנרגיה. היא משקפת את הנרטיב הפנימי שאנחנו חיים בו. חברת הרבלייף מזמינה אותנו לעצב סיפור אישי חדש בתחום התזונה האישית של בחירה מודעת, פרגון עצמי ובנייה של תחושת מסוגלות. רבים מאיתנו מתמודדים עם קשיים סביב אוכל, רגשות אשמה, דיאטות חוזרות וחוסר שליטה.  ראש השנה שהוא התחלה חדשה, נותן לנו הזדמנות לכתוב את הסיפור מחדש, ולהחליף את תחושת המאבק סביב האוכל בחוויה של חיבור, הקשבה עצמית והתחלה רעננה.

איך עושים את זה?

ורוניקה מייזלר ממליצה, התחילו בצעד אחד קטן, מתוכנן ובעל כוונה, לא מהפכה אלא לאט לאט. 

  1. תנו לעיניים לטייל בין שפע המנות ובחרו מנה סמלית אחת שמייצגת שינוי, סלט צבעוני או פרוסת תפוח בדבש, אכלו לאט ובמודעות לטעמים ולמרקמים תוך שאתם מסמנים לעצמכם שהשנה אני מחפש ומוצא בחירות נוספות.
  2. ערכו טקס קטן לפני הארוחה נשמו עמוק ושאלו את עצמכם במה אני רוצה להזין הערב את הגוף, תתפלאו ששאלה קטנה כזו עובדת כמו קסם על המוח שלנו. כשאנחנו אוכלים באוטומט, ההחלטות במוח מתקבלות בעיקר על ידי אזור הישרדותי, שמגיב לדחפים מיידיים של "רוצה-לא רוצה" או "טעים-לא טעים". לעומת זאת, ברגע שאנחנו עוצרים, נושמים ומנסחים שאלה מודעת, אנחנו מעבירים את ההגה לידי החלק המפותח יותר של המוח, שאחראי על תכנון, ויסות עצמי, קבלת החלטות ארוכות טווח והצבת כוונה. כלומר, במקום להגיב מתוך דחף, אנחנו בוחרים מתוך מודעות והארוחה הופכת מחוויה אינסטינקטיבית לאירוע מודע ומשמעותי.
  3. תוציאו אנשים מהצלחת שלכם משפטים והערות כמו “זה יותר מדי בשבילך", "תאכל עוד קצת, מגיע לך" נאמרים מתוך אהבה או דאגה, אבל בפועל הם מפעילים את תחושת המאבק, האשמה הפנימית וחוסר שליטה.

הערות כאלה מפעילות בנו את המבקר הפנימי וכשהוא מתעורר, אנחנו נוטים לעבור ממצב של בחירה מודעת למצב תגובתי: או אכילה מתוך מרד ("אני דווקא אוכל!") או הימנעות מתוך לחץ (“אני חייבת להוכיח שליטה”). בשני המקרים, השליטה נלקחת מאיתנו. אחד הכלים שכדאי לאמץ במקרים אלה הוא לעשות Reframing - מסגור מחדש, ולהפוך את המשמעות. במקום “אולי זה יותר מדי", תתרגמו זאת ל "הם מתכוונים להגיד שהם דואגים לי, ואני מחליטה מה מתאים לגוף שלי.” כך המילים מחזקות את עצם הבחירה שלכם במקום לפגוע בה.

  1. הפכו את השולחן למרחב של שיתוף - שולחן החג יכול להיות טקס משפחתי שמזין לא רק את הגוף אלא גם את הקשרים. הזמינו כל אחד לבחור סמל מהמסורת: תפוח, רימון, דג או סלט צבעוני, ולספר מה הוא מסמל עבורו השנה. פעולה פשוטה זו מחליפה את הפוקוס מ'מה יש בצלחת שלי' ל'מה אנחנו חולקים יחד', מעלה תחושת קירבה ושייכות, והופכת את הארוחה ממפגש קולינרי בלבד לסיפור משפחתי חדש שבו כולם שותפים.

חברת הרבלייף שמחה לשתף את תוצאות מחקר חדש שפורסם בכתב עת מדעי בינלאומי ושאומר שתחליף ארוחה מסייע לירידה משמעותית במשקל בקרב אנשים עם השמנת יתר חמורה ירידה של 6.1% במשקל תוך שנה בקרב משתתפי המחקר שנעשה בדבלין.

המחקר הקליני מצא כי שילוב של שייק תחליף ארוחה כחלק מתוכנית טיפול בהשמנה, מסייע לירידה משמעותית ומתמשכת במשקל. את המחקר הובילו מומחים לרפואה מטבולית והוא פורסם לאחרונה בכתב העת המדעי Metabolites, תחת ביקורת עמיתים. המחקר בחן שתי קבוצות מטופלים הסובלים מהשמנה חמורה (BMI מעל 35 עם סיבוך בריאותי נלווה), שקיבלו ייעוץ תזונתי דומה, כולל הפחתת 500 קלוריות ביום והמלצה לפעילות גופנית של 150 דקות שבועיות. רק אחת מהן זו של קבוצת המטופלים בדבלין, שילבה גם שימוש בשייק תחליף ארוחה פורמולה 1 של הרבלייף לארוחות הבוקר והצהרים, לצד גישה לחדר כושר.

והממצאים: לאחר שנה נרשמה ירידה ממוצעת של 6.1% במשקל בקבוצת דבלין, לעומת 1.3% בלבד בקבוצת הביקורת בבריטניה. לאחר שנתיים: בקבוצת דבלין נשמרה ירידת משקל של 5.7 ק"ג בממוצע, בעוד שבקבוצת הביקורת נרשמה עלייה של 0.7 ק"ג, וכן שיפור גליקמי משמעותי (HbA1c) נצפה בקבוצת דבלין לאורך זמן.

המחקר נערך במשך שנתיים בחמישה מרכזי טיפול בבריטניה ובאירלנד, כחלק ממיזם STRIVE, במסגרתו נבחנו תכניות שונות לניהול השמנת יתר ב"עולם האמיתי", רק המרכז בדבלין שילב את שייק פורמולה 1 של הרבלייף כחלק מהטיפול.

חג שמח וטעים,

ניתן להשיג באתר החברה (דרך המפיצים) : https://herbalife.co.il/contact/

 

באווירת ראש השנה מותג התה הבינלאומי פומפדור מציע חליטה ללא קפאין בטעמי קינמון דבש ווניל ולימון

מותג התה והחליטות הבינלאומי פומפדור מציע לרגל ראש השנה וחגי תשרי את אחד מטעמי הבסט סלר של הסדרה,  חליטת ניו יורק צ'אי בטעמי קינמון דבש, וניל ולימון וללא קפאין.

הטעם מתאים לראש השנה לנוכח השילוב עם הדבש המאפיין את החג, ויכול להמתיק את החלק הסופי של ארוחת החג, של תה לצד עוגה .

החליטה החדשה משלבת את טעם הקינמון יחד עם המתיקות של הדבש והווניל המאפיינים את הצ'אי, מחזקת ומדגישה את הטעמים תוך התאמה לטעם של הקהל המקומי.

טווח מחיר משוער לצרכן (ע"פ PRICEZ): 13.90 ₪ -17.90 ₪, כשרות  בהשגחת אגודת ישראל.

להשיג ברשתות השיווק ורשתות המזון ברחבי הארץ

 

שומרים על הטריות עם מיכלי המזון התרמיים החדשים של הפיל היפני 

מותג הכלים התרמיים הפיל היפני מציג מיכלי מזון תרמיים קומפקטיים בנפח 0.26 ליטר המיועדים לנשיאת מזון חם או קר לבית הספר או לכל מקום אחר. הם שומרים על טריות ועל טמפרטורת המזון עד 6 שעות, בזכות טכנולוגיית בידוד ואקום מתקדמת. כך ניתן ליהנות מארוחה ביתית גם בהפסקה.

לא רק שמדובר פה במיכלים איכותיים לשמירת טריות המזון, יש פה הצהרה של סופר סטייל, היות והמיכלים מגיעים בעיצוב נעים ובצבעי פסטל רכים. הפתח הרחב בקוטר 6.5 ס"מ מאפשר אכילה ישירה מהמיכל וגם ניקוי קל. החלק הפנימי עשוי פלדת אל חלד איכותית, חלקי הפלסטיק מיוצרים ללא BPA ובטוחים לשימוש. המיכלים עמידים ומתאימים לנשיאת מגוון סוגי מזון, החל ממרקים ותבשילים ועד פירות ויוגורט.

הנפח הקטן והמשקל הקל של המיכלים הופכים אותם לפתרון נוח במיוחד עבור ילדים ובני נוער, ומאפשרים לשמור על תפריט בריא ומסודר גם מחוץ לבית, ולהיות מובילי דעה בכל מה שקשור בסטייל ואיכות.

מחיר: 195 ש"ח.

הפיל היפני- להשיג בחנויות המטיילים המובחרות ובאתר המותג www.zojirushi.co.il

 

 מותג משקאות האנרגיה החדש HELL

בימים אלו מושק משקה האנרגיה HELL  שכבש את אירופה ומגיע לישראל.

HELL הוא מותג הונגרי שנוסד בשנת 2006, וביסס עצמו כאחד ממותגי משקאות האנרגיה המובילים באירופה, מיוצא ללמעלה מ-60 מדינות בעולם וזוכה לחשיפה רחבה בשל שיתוף פעולה עם השחקן הבינלאומי מישל מורנה המשמש כפרזנטור המותג.

המשקה יושק בישראל בשני טעמים :קלאסי ותפוח, והוא מציע בוסט של אנרגיה ללא חומרים משמרים ובתוספת של חמישה סוגי ויטמינים. 

להשיג ברשתות השיווק ורשתות המזון ברחבי הארץ

 

שומרים על הטריות עם כיסוי ניילון עם גומי בגודל XL של המותג קוקי גם לכלים גדולים במיוחד

לא יודעת מה אתכן, אבל במשך תקופה ארוכה חיפשתי כיסוי למזון בגודל שיתאים לכלים גדולים, ותמיד בסוף הכיסוי קטן מדי. מבאס, אז הנה לכם בשורה משמחת כי המותג קוקי, המומחה בפתרונות חכמים ונוחים למטבח, מקל עלינו את העבודה במטבח ומשיק כיסוי מזון מניילון עם גומי בגודל XL שנותן מענה יעיל  ומהיר לאחסון מזון בכלים גדולים כמו: תבניות, סירים, מגשים ועוד.

אם שאלתם אז כן, ישנה סדרה שלמה של כיסויי המזון הכוללת אריזת MIX עם שלושה גדלים במארז אחד S,M,L, אריזה בגודל L לכלים בסיסיים ועכשיו גם אריזה בגודל XL שנותן מענה נוסף לכלים גדולים במיוחד.

כיסוי הניילון מגיע עם גומי גמיש נמתח בקלות על מגוון כלים, בלי למדוד, בלי לגזור, ובלי להעביר לכלים אחרים.  פשוט שולפים, מותחים, ושומרים על טריות ועל ריחות במקרר.

מחיר ממוצע לצרכן 8.90 ש"ח- 13.90 ש"ח

ןלהשיג במגוון רשתות השיווק/קמעונאיות

 

ונסיים עם טעם מתוק בלב ובנשמה

רשת טיב טעם תורמת 105,270 אלף ₪ למען ארגון פתחון לב המסייע לשבירת מעגל העוני הבין דורי בישראל

במבצע גיוס התרומות לרגל ראש השנה וחגי תשרי של רשת טיב טעם, שנערך ב- 46 סניפיה ברחבי הארץ, גייסה הרשת לטובת ארגון פתחון לב סך של  105,270 אלף ₪, במטרה לעזור לשבירת מעגל העוני הבין דורי בישראל.

מנכ"ל טיב טעם ציין כי עבור טיב טעם, הנתינה לקהילה היא חלק בלתי נפרד מה-DNA של החברה, וכי הם גאים לשתף פעולה עם פתחון לב, ארגון שפועל ללא לאות למען אלה שזקוקים לכך באמת. עבור טיב טעם, גיוס הכספים הוא ביטוי מרגש לערבות ההדדית של לקוחות הרשת ושל עובדיה, שהתגייסו מכל הלב כדי לאפשר לאנשים לחיות בכבוד."אנו נמשיך לפעול למען חברה צודקת ושוויונית יותר זוהי שרשרת של תקווה" סיים ואמר.

ארגון פתחון-לב הינו ארגון א-מפלגתי, ללא כוונת רווח, שנוסד ב-1998 ופועל לשבירת מעגל העוני הבין-דורי בישראל. הארגון מסייע לכ- 200,000 נפשות מדי שנה ללא הבדל מין, דת, גזע, מוצא או לאום, מקיים קשר ישיר עם מקבלי הסיוע ומאפשר התאמת פתרונות לצרכים מיידים וייחודיים שעולים מהשטח. פתחון-לב, הינו ארגון מוביל בתחומו והיה הראשון שהעלה את מצוקת העניים לראש סדר היום הציבורי במדינת ישראל.