מה שלא הראו לכם בדרך אל הזוהר
מה שלא הראו לכן בדרך אל הזוהר. ילדים והורים תמשיכו לקרוא ושתפו.
רגע לפני שאתן מתחילות לפנטז שכל ילדה רזה, גבוהה, בת 14 יכולה להפוך להיות הפנטזיה של מעצב על, כדאי שתקחו נשימה ארוכה ותקראו את השורות הבאות.
נכון, לרגע, כשאני שם עצמי במקומכן וחושב כמוכן, ומי כמוני יודע שגם לי היה נראה הסיפור הנוצץ הזה כפנטזיה שאפשר להגשים.
אין סכנות, אין נפילות, אין הפרעות אכילה, אין סמים, אין בדידות, אין משברים, אין בכי בלילה "אמא קחי אותי חזרה!", הכל נוצץ.
אבל הסיפור האמיתי הוא כזה, שום סוכנות בינלאומית שמכבדת את עצמה לא הייתה מקבלת לתוך שולחן הCAST - שלה דוגמנית כמו סופיה.
היא מדהימה, היא יפה אך לפני שהיא נכנסת לתעשיית האופנה יתאים לה יותר להוביל קמפיין של מטרנה.
גם הסוכנות בפריז שכל עניינה הוא להרוויח, ביטלה את יום הצילומים ואת האודישנים שהיו מיועדים לסופיה ברגע שפגשו אותה פנים מול פנים והבינו שהיא צעירה מדיי ורזה מדיי ושלחו אותה חזרה לארץ להתבגר. אילולא "החוצפה הישראלית" להצטלם עם המעצב זה לא היה קורה.
אבל למה זה קרה? כי סופיה מצטנר, בדיוק כמו סתיו סטרשקו מ"האח הגדול" הם בדיוק הפנטזיה של מעצבי האופנה. זה הלוק שהם סוגדים לו, וזה מגיע משני כיוונים.
הסגידה ליצירה והפנטזיה המינית. לכן סופיה המדהימה התרוצצה כבר בתצוגה הראשונה כמו ילד רזה ממחנות השמדה, חזה עדיין אין לה וזה היה משפיל לראות את הילדה הזו עם שני הניצנים האלה עם חולצה שקופה מתהלכת בין התעשייה של פריז. כמובן שבטלוויזיה דאגו לטשטש את הפיטמות לילדה, כדי לא להרוס לכם את סיפור הסינדרלה הנוצץ.
האם הייתם נותנים לבת שלכם בגיל 14 להסתובב כך גם עבור כמה מאות אלפי שקלים?? האמת? לצערי חלקכם כן.
אז מה שנראה בטלוויזיה זוהר ונוצץ ופנטזיה שבסך הכל נמצאת מעבר לפינה הוא עולם אפל רדוד ומסוכן ביותר עבור הנוער. בפריז היא לא תאכל קורנפלקס לא בגלל שלא יהיה לה אלא בגלל שלא יתנו לה.
לסופיה אנחנו מאחלים בהצלחה כי באמת מגיע לה מכל הבחינות. אני מתפלל שהמחיר יהיה קטן אך יותר מכך. אתמול הצפנו לאשבל להרצות בפני 400 בני נוער, מדריכי העתיד של הצופים. זו הייתה אחת ההרצאות הקשות שלי כי הם עדיין היו באווירה של הכתבה מיום שישי. נקרע לי הלב לראות בני נוער סופר איכותיים אך מעט מאוד מהם מרוצים ממה שהם רואים במראה. וזה משפיע 24/7.
יצאתי משם מחוזק ודבק במטרה - לשנות את מודל היופי כי העיניים מאמינות למה שהן רואות.
כידוע לכם, אנו בעיצומה של פעילויות בארץ ובעולם. זה תפקידנו ולא ניתן לאף מפרסם, מפורסם ככל שהוא, לרסק לנו את הדור הבא.
הצטרפו אלינו: realunreal





React to WordPress